fbpx

ÚJÉVI AKCIÓ NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS VETÉLKEDŐ

TARTS VELÜNK!

 

Otthon sem kell lemondanod a mozgásról! Az önsanyargató újévi diéták helyett kezdd mozgással az új évet! A rendszeres edzés az egészséges életmód egyik alappillére, nemcsak a testsúly szabályozásában, de az állóképességed, munkabírásod kitartásod fokozásában is segít. Jobban fogsz tőle aludni, frissen ébredsz és tartósabban tudsz koncentrálni.

Újabb újévi fogadalom indul? Ráadásul egy hosszú, kényszerű bezártság és mozgáshiány után?

Jó ötlet, de már milliószor elhatároztad, mégsem sikerült hosszútávon.

Megmutatjuk, hogyan tud ebben segíteni neked a MÁLNÁRIUM újévi akció és vetélkedő

A napi testedzéshez és stresszoldáshoz nélkülözhetetlen online edzéseket most 10 % kedvezménnyel veheted igénybe és hogy ne vegyél zsákbamacskát, egy hétig INGYEN kipróbálhatod a Málnárium hét különböző edzésprogramját.

Ráadásként a legszorgalmasabbak között kisorsolunk egy havi INGYEN MÁLNÁRIUM bérletet.

SŐT!

Azért, hogy még motiváltabb legyél a céljaid megvalósításában, egy újévi Málnárium vetélkedőt hirdetünk, aminek eredményeként akár visszanyerheted kívánt testsúlyodat.

Ha részt kívánsz venni a versenyben, töltsd ki a mellékelt kérdőívet, amely a részvétel nevezési feltétele a bérletvásárlás mellett.

  •  

Hogyan sikerülhet a célod elérése a segítségünkkel?

Miket nyerhetsz a játékos vetélkedőn?

DUPLA KEDVEZMÉNY

10 % kedvezményben részesül mindenki, aki január 1-31. között bármilyen Málnárium bérletet vásárol. Régi, új és visszatérő vendégekre is érvényes! RÁADÁSKÉNT minden résztvevő a következő havi bérletét is 10 % kedvezménnyel vásárolhatja meg. Az új bérletvásárlók egy hét INGYEN próbaedzésen is részt vehetnek.

NEVEZÉSI KÉRDŐÍV

Töltsd ki ezt a kérdőívet, amivel nevezni tudsz a játékba és ez a versenyben a kiinduló állapotot rögzíti.

FŐNYEREMÉNY

A legeredményesebb versenyző, aki a 30 nap alatt a legtöbb pontot gyűjti, INGYENES személyre szabott anyagcsere tipizáló táplálkozási mérést és tanácsadást nyer, aminek segítségével még hatékonyabbá teheti a testsúly optimalizálását. A pontszerzés részleteiért kattints a képre!

TÁRSAJÁNLÁSÉRT EXTRA PONT JÁR

A vetélkedőn EXTRA pontokat kaphatsz, ha elhozod a barátnődet is. Minden új barátnő beszervezése a versenybe 200 pontot ér.

SZEMÉLYI EDZÉS

ÚJ

Az összes résztvevő között kisorsolunk egy személyi edzés órát, ami 2021. januártól ÚJ szolgáltatásunk lesz. Az egyéni és kiscsoportos személyi edzés programunkról bővebben itt olvashatsz.

FOGYÁS

A legnagyobb nyertes minden edzéseken aktívan és szorgalmasan résztvevő versenyző, mert a rendszeres edzéssel elérheted a vágyott testsúly mínuszokat, és megtapasztalhatod a kitartó szorgalom boldogító hatékonyságát.

Mennyibe kerül az akciós új évi havi bérlet?

Az akciós bérleted ára attól függ, hogy milyen bérletet szeretnél vásárolni. Bármilyet is veszel 10% kedvezményt kapsz. Az akció minden új, régi vagy visszatérő vendég számára érvényes.

 

Ki kaphat INGYENES próbahét edzést?

Az új bérletvásárlók egy hét INGYEN próbaedzésen is részt vehetnek. Új bérletvásárló, akinek jelenleg nincs érvényes Málnárium éves tagsága.

Hogyan lehet pontokat szerezni a versenyben?

Pontszerzési lehetőségek:

Mennyi ideig tart az akció?

A kedvezményt január 1. és január 31. között kezdheted meg. A verseny mindenki számára 30 napig tart függetlenül attól, hogy mikor kezdte. A verseny vége: 2021. március 1.

Mikor lesz az eredményhirdetés?

Eredmény hirdetés: március 8. NŐNAP

Share This