fbpx

SZEMÉLYRE SZABOTT,

HATÉKONY, BIZTONSÁGOS

egyéni edzések

SZEMÉLYI EDZŐVEL

 

Már eleged van abból, hogy hónapok óta próbálkozol eredménytelenül edzeni, fogyni. Szükséged lenne végre egy valóban hatékony segítségre, akivel tényleg elérheted a céljaidat. EGYEDÜL NEM MEGY, pedig nagyon szeretnéd. Itt a lehetőség, hogy valóban személyre szabott odafigyelés mellett BIZTONSÁGOSAN és HATÉKONYAN edz.

Érd el céljaidat következetesen! Legyen saját személyi edződ!

Jó ötlet! Megmutatjuk, hogyan tud ebben segíteni neked a MÁLNÁRIUM?

Megtanítunk hatékonyan edzeni, hogy szokásoddá váljon a rendszeres edzés

rozsaszin pipaSzeretnél még hatékonyabban és biztonságosabban edzeni?

rozsaszin pipaSzeretnél alkalmanként egyéni mentori segítséget kérni az edzéseidhez?

rozsaszin pipaSzeretnél csupán néhány barátnőddel másoktól függetlenül edzeni?

rozsaszin pipaSzeretnéd kipróbálni a köredzést mielőtt  elköteleznéd magad?

rozsaszin pipaSzeretnéd, egészségügyi problémáidat intim módon kezelni?

rozsaszin pipaSzeretnél túlsúlyod miatt a lehető legintimebb helyzetben edzeni?

 

Hogyan sikerül a célod elérése a segítségünkkel?

BIZTONSÁG – Segítünk. NYÚJTSD A KEZED!

Az egyéni vagy kiscsoportos edzés NAGY BIZTONSÁGOT jelenthet számodra különösen a mostani vírushelyzetben,

  • mert minimálisra csökkenthető a fertőzés veszélye,
  • ugyanakkor a rendszeres edzés erősíti az immunrendszeredet,
  • ráadásul a személyi edző sokkal intenzívebben csak RÁD figyel és csak TÉGED motivál

HATÉKONYSÁG 

Testalkatunk, egészségügyi állapotunk különbözősége miatt nehéz eldöntened, hogy milyen edzésfajta a leghatékonyabb céljaid megvalósításához. A legtöbb nőnek a súlyfelesleggel van problémája. Talán Neked is ezzel van gondod? Vagy ízületi problémáid vannak?

A Málnárium köredzés során ötvöződik az izomerősítés és a kardió edzés miközben a hidraulikus ellenállással működő gépek védik az Ízületeidet, ráadásul azt a testrészedet tudod fejleszteni, amely gyenge. A hidraulika másik nagy előnye, hogy alkalmazkodik a jelenlegi fittségi állapotodhoz, hiszen a gyakorlat végrehajtási sebességével lehet fokozni a terhelést. 

A Málnárium INTERVALL köredzés az egyik leghatásosabb módszer a fogyásra, és egyben az állóképességet is nagyon jól fejleszti. Ráadásul a mindössze 33 perces edzéssel IDŐT TAKARÍTUNK MEG a számodra, mivel a zsírégetési időt is jobban kitolja, mint a monoton, közepes intenzitású edzések.

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉS

Az általad kiválasztott edző, a megbeszélt edzési időben egy órán keresztül CSAK VELED foglalkozik.

Az edzéseket minden esetben megelőzi egy állapotfelmérés, ahol a SZEMÉLYI EDZŐD a vizsgálatok során képet kap az erőnlétedről, egészségi állapotodról, terhelhetőségedről annak érdekében, hogy igazán hatékony legyen az edzés számodra. Ennek érdekében az edzés alatt figyelemmel kísérjük a pulzusunkat, amihez pulzusmérő órát biztosítunk.

Az edzéseid időpontjait és gyakoriságát közös megegyezés alapján együtt alakítjátok ki. A SZEMÉLYI EDZŐD segítségével alapos bemelegítés után a 33 perces köredzés alatt a lehető leghatékonyabban tudsz edzeni. Ha szükséges, vagy indokolt, egyéni gyakorlatokkal helyettesíthetőek egyes hidraulikus gépek. Az edzésed végén a nyújtást is együtt végzitek, amivel segíted az izmok oxigénellátását, így a regenerációra, az izom fejlődésére is jótékony hatással van. Különös figyelmet fordítunk a rövidülésre hajlamos izmokra (nagy mellizom, csuklyás izom, váll, csípőhorpasz izom, combhajlító és vádli), biztosítva, hogy az ízületi mozgékonyság ne szűküljön be, egyúttal fokozódjon a test terhelhetősége!

SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAINK

60 perces személyi edzés csak a Te céljaid hatékoyn megvalósítására: 9.000,- Ft 

Az edzéseket kizárólak állapotfelmérés után lehet megkezdeni. Az állapotfelmérés ára 4.500,- Ft. Bérletvásárlás esetén az állapotfelmérés INGYENES.

Az egyéni bérletek extra szolgáltatásai:

  • NONSTOP ONLINE edzés, amit minden bérlettel rendelkező vendég bármikor bárhonnan elérhet
  • havi kiskontroll mérés és konzultáció

Válassz magadnak személyi edzőt!

Bogi

Gabi

Timi

Maja

Anett

Évi

Jelentkezz és 72 órán belül telefonon visszahívunk személyes egyeztetés miatt!

Itt olvashatod el a regisztrációhoz szükséges adatkezelési tájékoztatónkat.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Maximum hányan jöhetünk kiscsoportos edzésre?

A kiscsoportos edzéseken 2-5 fő vehet részt. Ajánljuk barátnők, vagy kisebb baráti társaságok összefogását, mert ezzel egymást segíthetitek és motiválhatjátok.

Milyen hosszú az egyéni és kiscsoportos edzés?

Az edzések maximum 50-55 percesek. 3-6 perc bemelegítés után 33 perc köredzés, majd befejezésként 6-9 perc nyújtás. Egyedi esetekben a személyi edző eltérhet az időszakoktól.

Mikor vannak a kiscsoportos edzések ?

A kiscsoportos és egyéni edzések időpontjait minden esetben a vendégek és a személyi edző közös megegyezéssel határozzák meg a Málnárium csoportos edzés nyitva tartásán kívüli időben.

Mi az első lépés ha jelentkezni szeretnék?

Jelentkezéshez töltsd ki a kapcsolati űrlapot (név, telefonszám, email cím) és küld el részünkre. 72 órán belül felkeresünk levélben és telefonon is a további részletek megbeszélése érdekében. Az edzéseket minden esetben megelőzi egy KÖTELEZŐ állapotfelmérés, amelynek ára 4 500,- Ft, de 10 alkalmas kiscsoportos bérlet vásárlása esetén ezt az árat beszámítjuk.

Hogyan épül fel egy személyi edzés?

A személyi edzés 3 részből áll;

  • 3-6 perc bemelegítés
  • 33 perc intervall köredzés
  • 6-9 perc nyújtás

Az intervall köredzés alatt 33 mp intenzív hidraulikus gépen történő izomerősítést 33 mp pihentető dobogós kardió gyakorlat követ. Ezek váltják egymást 33 percen keresztül. A 8 gépből álló körben felváltva vannak alsó, majd felső test izmait erősítő hidraulikus gépek. Egyedi esetekben a személyi edző eltérhet az időszakoktól, de a teljes edzés nem haladhatja meg az 55 percet.

Milyen típusú edzéseken vehetek részt az egyéni vagy kiscsoportos edzéseknél?

A Málnárium edzések hidraulikus gépeken végzett intervall köredzések, ezért a csoportos edzések, az egyéni és kiscsoportos személyi edzéseken is ezt az edzésformát tartjuk a leghatékonyabbnak.

Kivételt képez a SZÉTNYÍLT HASIZOM TRÉNING.

Mennyi ideig érvényes egy 10 alkalmas bérlet?

A 10 alkalmas bérlet 3 napig érvényes. Betegség esetén orvosi igazolással a bérlet meghosszabbítható.

Hogyan választhatok magamnak személyi edzőt?

A jelentkezésed után a telefonos megkeresésünk alkalmával nevezd meg a kiválasztott edzőt és az állapotfelmérésen már vele fogsz találkozni a megbeszélt időpontban.

Kiegészíthetem-e az edzéseimet Málnárium ONLINE edzésekkel?

IGEN, természetesen. Az állapotfelméréskor hozzáférést kapsz a Málnasoft programunkhoz, ahol minden ONLINE edzést bármikor, bárhonnan elérhetsz az érvényes bérleteddel.

Jár-e havi kiskontroll mérés és konzultáció az egyéni és kiscsoportos edzésekhez.

IGEN, természetesen. Havonta személyi edződdel ellenőrizni tudod a munkád eredményét a kiskontrollon; testösszetétel, alakelemzés és kardió mérések segítségével.

Érvényes-e a 10 % kedvezmény az egyéni és kiscsoportos bérletesekre is?

A Málnárium szolgáltatásaira és programjaira érvényes 10 %-os kedvezmény az éves Málnárium tagság kedvezménye, tehát az egyéni és kiscsoportos bérletekre is érvényes, hiszen ezeket is csak éves Málnárium tagsággal lehet megvásárolni.

Ingyenes programjaink pedig nyitottak mindenki számára függetlenül a tagságtól és a bérlet fajtától.

Gyűjthetek-e Málnárium tallérokat az egyéni vagy kiscsoportos edzéseken?

IGEN, természetesen. A Málnárium Tallér hatékony és játékos motivációs eszközünk. Gyűjtsd őket és vásárolj Málnárium ajándéktárgyakat, szolgáltatásokat! Figyeld a havonta változó tallér gyűjtési lehetőségeket, és játssz velünk, hogy vidám és élvezetes is legyen az edzés a Málnáriumban!

Share This