fbpx

SZEMÉLYRE SZABOTT,

HATÉKONY, BIZTONSÁGOS

egyéni és kiscsoportos edzések

SZEMÉLYI EDZŐVEL

 

Már eleged van abból, hogy hónapok óta próbálkozol eredménytelenül edzeni, fogyni. Szükséged lenne végre egy valóban hatékony segítségre, akivel tényleg elérheted a céljaidat. EGYEDÜL NEM MEGY, pedig nagyon szeretnéd. Itt a lehetőség, hogy valóban személyre szabott odafigyelés mellett BIZTONSÁGOSAN és HATÉKONYAN edz.

Érd el céljaidat következetesen! Legyen saját személyi edződ!

Jó ötlet! Megmutatjuk, hogyan tud ebben segíteni neked a MÁLNÁRIUM?

Megtanítunk hatékonyan edzeni, hogy szokásoddá váljon a rendszeres edzés

rozsaszin pipaSzeretnél még hatékonyabban és biztonságosabban edzeni?

rozsaszin pipaSzeretnél alkalmanként egyéni mentori segítséget kérni az edzéseidhez?

rozsaszin pipaSzeretnél csupán néhány barátnőddel másoktól függetlenül edzeni?

rozsaszin pipaSzeretnéd kipróbálni a köredzést mielőtt  elköteleznéd magad?

rozsaszin pipaSzeretnéd, egészségügyi problémáidat intim módon kezelni?

rozsaszin pipaSzeretnél túlsúlyod miatt a lehető legintimebb helyzetben edzeni?

 

Hogyan sikerül a célod elérése a segítségünkkel?

BIZTONSÁG – Segítünk. NYÚJTSD A KEZED!

Az egyéni vagy kiscsoportos edzés NAGY BIZTONSÁGOT jelenthet számodra különösen a mostani vírushelyzetben,

 • mert minimálisra csökkenthető a fertőzés veszélye,
 • ugyanakkor a rendszeres edzés erősíti az immunrendszeredet,
 • ráadásul a személyi edző sokkal intenzívebben csak RÁD figyel és csak TÉGED motivál

HATÉKONYSÁG 

Testalkatunk, egészségügyi állapotunk különbözősége miatt nehéz eldöntened, hogy milyen edzésfajta a leghatékonyabb céljaid megvalósításához. A legtöbb nőnek a súlyfelesleggel van problémája. Talán Neked is ezzel van gondod? Vagy ízületi problémáid vannak?

A Málnárium köredzés során ötvöződik az izomerősítés és a kardió edzés miközben a hidraulikus ellenállással működő gépek védik az Ízületeidet, ráadásul azt a testrészedet tudod fejleszteni, amely gyenge. A hidraulika másik nagy előnye, hogy alkalmazkodik a jelenlegi fittségi állapotodhoz, hiszen a gyakorlat végrehajtási sebességével lehet fokozni a terhelést. 

A Málnárium INTERVALL köredzés az egyik leghatásosabb módszer a fogyásra, és egyben az állóképességet is nagyon jól fejleszti. Ráadásul a mindössze 33 perces edzéssel IDŐT TAKARÍTUNK MEG a számodra, mivel a zsírégetési időt is jobban kitolja, mint a monoton, közepes intenzitású edzések.

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉS

Az általad kiválasztott edző, a megbeszélt edzési időben egy órán keresztül CSAK VELED foglalkozik.

Az edzéseket minden esetben megelőzi egy állapotfelmérés, ahol a SZEMÉLYI EDZŐD a vizsgálatok során képet kap az erőnlétedről, egészségi állapotodról, terhelhetőségedről annak érdekében, hogy igazán hatékony legyen az edzés számodra. Ennek érdekében az edzés alatt figyelemmel kísérjük a pulzusunkat, amihez pulzusmérő órát biztosítunk.

Az edzéseid időpontjait és gyakoriságát közös megegyezés alapján együtt alakítjátok ki. A SZEMÉLYI EDZŐD segítségével alapos bemelegítés után a 33 perces köredzés alatt a lehető leghatékonyabban tudsz edzeni. Ha szükséges, vagy indokolt, egyéni gyakorlatokkal helyettesíthetőek egyes hidraulikus gépek. Az edzésed végén a nyújtást is együtt végzitek, amivel segíted az izmok oxigénellátását, így a regenerációra, az izom fejlődésére is jótékony hatással van. Különös figyelmet fordítunk a rövidülésre hajlamos izmokra (nagy mellizom, csuklyás izom, váll, csípőhorpasz izom, combhajlító és vádli), biztosítva, hogy az ízületi mozgékonyság ne szűküljön be, egyúttal fokozódjon a test terhelhetősége!

EXTRA és ÚJ Málnárium szolgáltatás – SZÉTNYÍLT HASIZOM TRÉNING nem csak fiataloknak

A szétnyílt hasizom NEM FÜGG attól, hogy ki mikor szült. A kor előrehaladtával lassabb a folyamat, de lehetséges.

A hasfal szétnyílásának több oka lehet: kialakulhat nem megfelelő terhelés hatására, lehet túlsúly következménye is, leggyakrabban azonban várandósságot követően nem regenerálódik megfelelően a hasfal, ezért nem záródnak kellőképpen az egyenes hasizom izomhasai. A szétnyílás emiatt bármikor és gyakorlatilag bárkinél kialakulhat.

A törzs izmai megfelelő edzéstechnikával fejleszthetőek, így csökkentve a szétnyílás mértékét a hasfalban. Erre nyújt HATÉKONY SEGÍTSÉGET  a szétnyílt hasizom tréningünk.

A szétnyílt hasizom tréninget kizárólak állapotfelmérés után lehet megkezdeni. Az állapotfelmérés ára 4500,- Ft. Bérletvásárlás esetén – 30 napon belül – az állapotfelmérés INGYENES.

SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAINK

Az edzéseket kizárólak állapotfelmérés után lehet megkezdeni. Az állapotfelmérés ára 4 500,- Ft. Bérletvásárlás esetén az állapotfelmérés INGYENES.

MÁLNÁRIUM ÉVES KLUB TAGSÁG

A Málnárium klub rendszer programjai alapvetően kizárólag klubtagok számára vehető igénybe, ezért az egyéni és kiscsoportos bérletek is kizárólag éves tagsággal vásárolhatók.

Az éves tagdíj összege 20 000,- Ft

Amennyiben az állapotfelméréskor egy összegben befizetésre kerül, 50 % kedvezmény adható.

A tagság folyamatos meghosszabbítása esetén az éves tagdíj szintén 50 % kedvezménnyel 10 000,- Ft.

Az egyéni vagy kiscsoportos bérletek esetében van mód alkalmi jegy megvásárlására egy vendég részére egy alkalommal kipróbálási lehetőségként. Ebben az esetben NEM feltétel az éves tagság megvásárlása. Ilyen esetben az állapotfelmérés ára nem számítható be.

Az alkalmi jegy megvásárlásának feltételei:

 • KIPRÓBÁLÁSKÉNT: állapotfelmérés után, kipróbálási lehetőségként egy vendég egy alkalommal vásárolhat alkalmi jegyet.
 • CSOPORTOS BÉRLET MELLETT ALKALMANKÉNT: bármilyen Málnárium csoportos bérlet mellett bármikor vásárolható alkalmi személyi edzés.
 • ALKALMANKÉNT, AMIKOR KEDVEM VAN EDZENI: Kizárólag éves tagsággal rendelkező vendég vásárolhat több alkalommal alkalmi jegyet.

10 alkalmas bérlet – 30 napig érvényes

A bérlet érvényessége betegség esetén orvosi igazolással meghosszabbítható.

Az egyéni és kiscsoportos bérletek extra szolgáltatásai:

 • NONSTOP ONLINE edzés, amit minden bérlettel rendelkező vendég bármikor bárhonnan elérhet
 • havi kiskontroll mérés és konzultáció

Válassz magadnak személyi edzőt!

Éva

Gabi

Kriszta

Krisztina

Anett

Bogi

Jelentkezz és 72 órán belül telefonon visszahívunk személyes egyeztetés miatt!

Itt olvashatod el a regisztrációhoz szükséges adatkezelési tájékoztatónkat.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Maximum hányan jöhetünk kiscsoportos edzésre?

A kiscsoportos edzéseken 2-5 fő vehet részt. Ajánljuk barátnők, vagy kisebb baráti társaságok összefogását, mert ezzel egymást segíthetitek és motiválhatjátok.

Milyen hosszú az egyéni és kiscsoportos edzés?

Az edzések maximum 50-55 percesek. 3-6 perc bemelegítés után 33 perc köredzés, majd befejezésként 6-9 perc nyújtás. Egyedi esetekben a személyi edző eltérhet az időszakoktól.

Mikor vannak a kiscsoportos edzések ?

A kiscsoportos és egyéni edzések időpontjait minden esetben a vendégek és a személyi edző közös megegyezéssel határozzák meg a Málnárium csoportos edzés nyitva tartásán kívüli időben.

Mi az első lépés ha jelentkezni szeretnék?

Jelentkezéshez töltsd ki a kapcsolati űrlapot (név, telefonszám, email cím) és küld el részünkre. 72 órán belül felkeresünk levélben és telefonon is a további részletek megbeszélése érdekében. Az edzéseket minden esetben megelőzi egy KÖTELEZŐ állapotfelmérés, amelynek ára 4 500,- Ft, de 10 alkalmas kiscsoportos bérlet vásárlása esetén ezt az árat beszámítjuk.

Hogyan épül fel egy személyi edzés?

A személyi edzés 3 részből áll;

 • 3-6 perc bemelegítés
 • 33 perc intervall köredzés
 • 6-9 perc nyújtás

Az intervall köredzés alatt 33 mp intenzív hidraulikus gépen történő izomerősítést 33 mp pihentető dobogós kardió gyakorlat követ. Ezek váltják egymást 33 percen keresztül. A 8 gépből álló körben felváltva vannak alsó, majd felső test izmait erősítő hidraulikus gépek. Egyedi esetekben a személyi edző eltérhet az időszakoktól, de a teljes edzés nem haladhatja meg az 55 percet.

Milyen típusú edzéseken vehetek részt az egyéni vagy kiscsoportos edzéseknél?

A Málnárium edzések hidraulikus gépeken végzett intervall köredzések, ezért a csoportos edzések, az egyéni és kiscsoportos személyi edzéseken is ezt az edzésformát tartjuk a leghatékonyabbnak.

Kivételt képez a SZÉTNYÍLT HASIZOM TRÉNING.

Mennyi ideig érvényes egy 10 alkalmas bérlet?

A 10 alkalmas bérlet 3 napig érvényes. Betegség esetén orvosi igazolással a bérlet meghosszabbítható.

Hogyan választhatok magamnak személyi edzőt?

A jelentkezésed után a telefonos megkeresésünk alkalmával nevezd meg a kiválasztott edzőt és az állapotfelmérésen már vele fogsz találkozni a megbeszélt időpontban.

Kiegészíthetem-e az edzéseimet Málnárium ONLINE edzésekkel?

IGEN, természetesen. Az állapotfelméréskor hozzáférést kapsz a Málnasoft programunkhoz, ahol minden ONLINE edzést bármikor, bárhonnan elérhetsz az érvényes bérleteddel.

Jár-e havi kiskontroll mérés és konzultáció az egyéni és kiscsoportos edzésekhez.

IGEN, természetesen. Havonta személyi edződdel ellenőrizni tudod a munkád eredményét a kiskontrollon; testösszetétel, alakelemzés és kardió mérések segítségével.

Érvényes-e a 10 % kedvezmény az egyéni és kiscsoportos bérletesekre is?

A Málnárium szolgáltatásaira és programjaira érvényes 10 %-os kedvezmény az éves Málnárium tagság kedvezménye, tehát az egyéni és kiscsoportos bérletekre is érvényes, hiszen ezeket is csak éves Málnárium tagsággal lehet megvásárolni.

Ingyenes programjaink pedig nyitottak mindenki számára függetlenül a tagságtól és a bérlet fajtától.

Gyűjthetek-e Málnárium tallérokat az egyéni vagy kiscsoportos edzéseken?

IGEN, természetesen. A Málnárium Tallér hatékony és játékos motivációs eszközünk. Gyűjtsd őket és vásárolj Málnárium ajándéktárgyakat, szolgáltatásokat! Figyeld a havonta változó tallér gyűjtési lehetőségeket, és játssz velünk, hogy vidám és élvezetes is legyen az edzés a Málnáriumban!

Share This