fbpx

Időpontfoglalás Horisan Metabolic Typing® Táplálkozás Mérésre és Tanácsadásra

Foglalj időpontot Táplálkozás mérésünkre és megtudod: 

  • mit, mivel, mennyit, mikor egyél ahhoz, hogy koplalás nélkül fogyj ideális súlyodra;
  • majd hogyan őrizd meg hosszútávon ideális alakod, egészséged, jó közérzeted!

Miért gondoljuk azt, hogy hasonló a táplálkozási szükségletünk, hogy mindenkinél beválik ugyanaz a diéta, és mindenkinek egyaránt egészségesek bizonyos élelmiszerek?

Nem csak az a kérdés, hogy általánosságban mi egészséges, hanem hogy az ÉN testemnek mi jó és mi az, ami helyesen táplálja!

Ahogy külső tulajdonságaink, mint például a szemünk színe, hajszínünk, testalkatunk eltérnek, úgy belső tulajdonságaink is egyedi jellemzőket mutatnak. A szerveink mérete, idegrendszeri, bélrendszeri működésünk, vércsoportunk, terhelésre mutatott reakciónk, érzéseink mind különbözőek.

Kezdtél már el olyan diétát, amivel a legjobb barátnőd/barátod csodás eredményeket ért el, te pedig a fogyás és a kicsattanó energia helyett inkább fáradtabb és erőtlenebb lettél? Ráadásul magadat okoltad, hogy egy idő után nem volt elég kitartásod betartani az ajánlásokat?

NEM Te voltál a hibás!

Mindössze annyi történt, hogy a választott étkezési program nem felelt meg a Te tested paramétereinek, ugyanis ami az egyiknek jó, nem biztos, hogy a másiknak is! Ne kísérletezz az egészségeddel! Csak azt kövesd, ami valóban Neked való!

A Horisan Metabolic Typing® módszer több mint 100 évnyi tudományos kutatás eredményeként született meg, és egy EVA 3000 egészségügyi minősítésű mérőműszer segítségével határozza meg az egyéni paramétereket, melyet dr. Klaus D. Holzrichter német orvos és természetgyógyász fejlesztett ki.

Azon az alapvető tényen alapul, hogy különbözőek a táplálékokra adott reakcióink, így kizárólag a személyre szabott étrend hatásos.

Elsődleges célja, hogy a megfelelő táplálkozással a sejtek működése helyreálljon. Ennek következménye többek között a testsúly csökkenés, a sport teljesítmény növekedése, az általános közérzet javulása. Ráadásul, mivel az elfogyasztott élelmiszer hat az idegrendszerre és a hormonrendszerre, így azt is befolyásolja, hogy mennyire vagyunk lusták, motiválatlanok, depressziósak, pörgünk túl, leszünk indulatosak, veszünk el a részletekben stb., tehát a lelkiállapotunkra is hat.

Az emberek egyedi tulajdonságaik szerint különböző agyagcsere típusokba sorolhatók. Az anyagcseretípus-mérés segítségével megtudhatod, hogy mely élelmiszerek jók Neked, melyeket érdemes kerülnöd, illetve, hogy tested genetikai adottságai alapján milyen arányban ajánlott szénhidrátot, zsírt és fehérjét fogyasztanod.

A módszer a hormonális sajátosságokat is figyelembe veszi, így az is kiderül, hogy melyek a számodra kifejezetten hizlaló élelmiszerek, mert lehet, hogy elsőre meglepő módon van, aki a koffeintől vagy a csípős fűszerektől hízik, és nem a bennük található kalóriatartalom, hanem a hormonháztartásra gyakorolt hatásuk miatt.

Tudtad, hogy 96 féle anyagcseretípus kombináció létezik? Te melyikbe tartozol? TUDD MEG MINÉL HAMARABB!

Jelentkezés táplálkozási mérésre

Időpontfoglalás elküldése

A 1,5-2 órás Horisan Metabolic Typing® táplálkozás mérés és tanácsadás díja 45 900 Ft, amely a mérésen és tanácsadáson kívül tartalmaz egy ingyenes kontrol mérést, és 30 napos online tanácsadást.