fbpx

Te is nagyon kíváncsi vagy a táplálkozási típusodra, mert már ezer féle fogyási módszert, kúrát kipróbáltál, de szeretnéd tudni végre, hogy Neked mi lenne a legjobb és hosszú távon is alkalmazható módszer?

Itt a lehetőség a Málnárium Klubban egy anyagcsere típusú táplálkozási mérésre és tanácsadásra.

Igen ám!!!, de a mérés alkalmával megtudhatod, hogy

  • melyek azok a táplálékok, amiket kerülnöd kell és
  • az is sok energiát igénylő feladata, hogy megtanuld a típusod szerinti arányok betartását. Ehhez méricskélned és számolnod kell, de legalább okos telefonod applikációja segítségével táplálkozási naplót kell vezetned legalább egy darabig.

Ezek olyan feladatok, amelyek időt és energiát igényelnek, amihez most semmi kedved?!

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a mérésen megtudnád a tutit és bekapnál esténként egy-egy receptre kiváltott fogyi tablettát – és már el is érted a kívánt testsúlyodat.

Fitt és egészséges lettél.

Sajnos ilyet nem ígérhetünk! Még mindig nem találtuk fel a csodabogyót

Mit ígérünk viszont Neked, amit be tudunk tartani!!!

  • hatékony intervall hidraulikus köredzést, aminek hatására akár 25-30 %-kal megnő a sejtszintű energiád!!!! Vagyis energikusabb, erősebb, vitálisabb leszel, hiszen az edzés hatására gyorsul az anyagcseréd, oxigéndúsabb lesz a vérkeringésed és megindul a méregtelenítésed az izzadáson keresztül is,
  • lelkesíteni tudunk, hiszen akár minden nap találkozhatunk, mert bármikor jöhetsz korlátlanul edzeni,
  • biztonságban érezheted magad a hozzád hasonló céllal edző sorstársak között és láthatod, hogy nem vagy egyedül a fogyási vagy egyéb problémáiddal,
  • motiválni fogunk játékokkal, Málnárium Tallér gyűjtéssel, havi rekorder versennyel, és a Szorgalom és EXTRA bérlet konstrukcióink is anyagi motivációt jelenthetnek számodra,
  • ….és motiválni próbálunk akkor is, ha nem jössz edzeni, mert levelet, üzenetet írunk, telefonálunk, hiszen közös érdekünk a Te személyes célod elérése.

Ne aggódj tehát, hogy nem kezdtél bele azonnal a típusod szerinti táplálkozás megvalósításába. Tisztában vagyunk azzal, hogy az életmód váltás nem megy egyik napról a másikra. Az évtizedek alatt kialakult étkezési szokásokat nem könnyű megváltoztatni, átalakítani.

Azt vállaltuk, hogy

„Megtanítunk hatékonyan edzeni”

„Megtanítunk tudatosan táplálkozni”

ezért honlapunkon és a facebookon igyekszünk rendszeresen olyan cikkeket megjelentetni, amelyek mentálisan és gyakorlatban is segítenek Téged a célod felé.

Arra kérünk tehát, hogy gyere edzeni rendszeresen, ami heti 3-4 alkalmat jelent, mert már ennek is lesz számodra érzékelhető eredménye. Váljon szokásoddá a rendszeres edzés és a következő lépésekben a táplálkozás területén is változtatni tudsz, hiszen máris több energiát kaptál a mozgástól.

Nincs elég időd?

  • Te is tudod, hogy arra van, amire valóban szánni akarsz. Tehát ismerd meg a fogyási célod mögötti valódi motivációkat, és meglátod, elpárolognak a kifogások.

Nem kedvező számodra a nyitva tartásunk?

  • Naponta 5 órán keresztül bármikor érkezhetsz – ugye Te is belátod, hogy ez elég tág intervallum. Ha akarod, akkor el tudsz jönni!

Várunk szeretettel és motiváló támogatással!

Share This