fbpx

Olyannyira nem, hogy ráadásul az 1880-90-es években minden cirkuszban volt látványosságnak egy-egy kövér ember. Az emberek fizettek érte, hogy láthassák őket, annyira ritkaságnak számítottak.

Aztán jött a CUKOR és a FINOMÍTOTT SZÉNHIDRÁTOK ipari gyártása.

Mert minél finomabb, minél fehérebb, annál látványosabb.

Ráadásul ezek az ételek egy ördögi kört gerjesztenek a szervezetünkben, mert ha megkívánod és megeszed, azonnal kívánod a következő és a következő falatot. Ennek persze megvan a logikus biokémiai magyarázata, mert egyrészt a szénhidrátokat, mint a cukrot is sokkal gyorsabban dolgozza fel a szervezet, sokkal gyorsabban ad energiát, de azonnal le is csökken az energia szint, így újra és újra kívánjuk az energia löketet. Ráadásul a hasnyálmirigyünket is jócskán megterheljük, mert a cukor vagy egyéb finomított szénhidrát hatására nagy mennyiségű inzulint termel, majd amikor gyorsan elvégezte dolgát, azonnal le is zuhan az inzulinszint. Így indul el egy veszélyes libikóka folyamat.

Gyakran hallom az egészséges táplálékokkal szemben azt a kritikát, hogy nagyon drága. DE kérdezem én, hogy a rengeteg finom pékáru, pizza, hamburger, süti, jégkrém, üdítők, gyümölcsjoghurtok olcsók?

Ráadásul – próbáld ki, hogy megtapasztald!

 

Ha jól és jót eszel, akkor sokkal kevesebb mennyiség, kalória is sokkal több energiát ad, vagyis a drágából kevesebb is elegendő a jó közérzethez.

 

Ne engedd el magad!

Ne engedj a csábításnak, mert nem lehet abbahagyni, aztán oda jutsz, hogy nem akarsz a mérlegre állni és szembesülni a felszedett feleslegekkel!

Eddz, mozogj gyakran, rendszeresen és intenzíven, hogy a megemelkedett pulzus hatására még több oxigén kerüljön a szervezetedbe, ami a zsírégetéshez is elengedhetetlen!

 

MI A MEGOLDÁS?

Edd egészségesre magad!

Ahhoz, hogy hatékonyam működjön, a szervezeted ismerned kell saját anyagcsere típusodat és tudnod kell, hogy mely élelmiszerek hatékonyak és melyek kerülendők a számodra.

A személyre szabott életmód program megkezdése előtt 10 napos méregtelenítést ajánlunk, amivel a benned lévő méreganyagok távozhatnak és már ezzel is csökkenteni tudod a szervezeted terhetit és persze a súlyodat is. A 10 nap alatt akár 3-5 kg feleslegesen felhalmozódott és lerakódott méreganyag távozhat a beleidből.

Edzd FITTÉ magad!

A Málnáriumban kiszámoljuk a Te edzésformádhoz szükséges pulzustartományt és amennyiben igényled pulzusmérő órát is kapsz. A megemelkedett pulzus intenzív légzéssel jár, aminek hatására több oxigén kerül a szervezetedbe, ami intenzívebb anyagcserét idéz elő, így gyorsabban ég el az elfogyasztott táplálék.

A nagyobb biztonság, hatékonyság és a személyre szabottság miatt az edzéseket komplex műszeres állapotfelméréssel kezdheted el.

Share This