fbpx

ZUMBA GOLD MÁLNÁRIUM ONLINE TÁNCOS EDZÉS

A Málnárium HOME-FITNESZ ONLINE Programot Neked találtuk ki! Komplexen tudunk olyan megoldást nyújtani, ahol nem kell félned semmilyen időskori sérüléstől, mert nálunk hozzáértő mentorok követik minden mozdulatodat, amely során nem csak a felesleges zsírt tudod elégetni, hanem több egészségügyi probléma kialakulását tudod megakadályozni.

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!

Az edzés tulajdonságai:

 • Edzés hossza: 40 perc
 • Edzés erősség: közepes
 • Eszközök: nem szükséges
 • Mozgás típusa: kardió

 

Miből áll az edzés?

Táncos párt nem igényel és a koreográfiák betanulása nélkül, az oktató követésével gyakorolható. Ahogy átszellemülünk a latin zene ritmusára nem is érezzük, hogy edzésmunkát végzünk. Az alacsony és nagy intenzitású mozgások váltakozásával, egy táncos fitnesz parti részesei lehetünk. A zeneszámok úgy váltják egymást, hogy az ütemesebbet lassabb tempójú követi, hogy pihenés nélkül mozoghassuk végig. Ennek ellenére a kezdőknek ajánlott a fokozatosság. Az első órák így is kimerítőek, de a szabad mozgás, a külvilágtól való elszakadás feltölti lelkünket, szervezetünk új erőt kap. Rövid idő alatt, könnyen elsajátítható.

Rendkívül szórakoztató és kifejezetten hatásos, mert a pulzusszám végig az aerob tartományban mozog. Egyszer csak arra leszünk figyelmesek, hogy elköteleződtünk és már pár kilóval könnyebben, lazábban nyomjuk a korreográfiákat. Az edzés minden eleme megjelenik benne: a kardio, izomerősítés, zsírégetés , egyensúlyfejlesztés, miközben egyre rugalmasabbak leszünk, megnő állóképességünk.

A látott mozgás saját testünkre történő leképezése, a mozdulatok memorizálása gondolkodásunkat és figyelmünket is fejleszti, segítségével idősebb korban is frissen tarthatjuk agyműködésünket. Ahogy a nehezebb kombinációk rendszeres ismétlésével a merev, darabos mozdulatok átalakulnak, úgy kezdjük el egyre inkább élvezni a mozgást s egy-egy  begyakorolt, letáncolt koreográfia után észre sem vesszük, hogy pereg az edzésidőnk, nő az elégetett kalória  mennyisége, mégsem fáradunk el.

Mindezek mellett kiválóan oldja a szürke hétköznapok problémáiból táplálkozó stresszt.

Kinek ajánljuk?

Az otthon egyedül is végezhető táncolást minden korosztálynak egyaránt ajánljuk, hiszen mindenkire ráfél egy kis lazulás, tánc. A fokozatosan fejlődő mozdulatok a nőiesség megélését is elősegítik és növelik az önbizalmat minden korosztályban. A latin zene lazításra késztet mindenkit.

A táncos edzés előnyei:

 • fejleszti a koordinációt
 • javítja a hangulatot
 • támogatja a szív-és érrendszer működését
 • növeli az állóképességet
 • segíti az agyműködés
 • fokozza az egyensúlyképességet
 • zsírégető mozgásforma
 • kikapcsol és szórakoztat

Milyen eredményt várhatsz az edzéstől és mennyi idő után?

A tánc felszabadít. Az aerobic, intervall (edzési intenzitás váltakoztatása) és az erősítő edzés együttesével biztosítja az eredményes kalória leadást és a test formálását.  A táncmozdulatok a legkényesebb területeket is megcélozzák, mint például a farizmok, a kar és a has, illetve ennek a kombinációnak köszönhetően testünk legfontosabb izmát, a szívünket is megdolgoztatja. Mindez rövid és hosszú távon az egészséges élethez nélkülözhetetlen.

Természetesen egy edzés még nem hoz eredményeket, de ha hetente legalább 3-4 alkalommal táncolsz, garantált a boldogsághormonok termelődése.

Kihívás

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mielőtt megkezded az otthoni edzéseidet, feltétlenül tűzz ki magadnak egy rövid és egy hosszú távú célt,amivel motiválni tudod magad. A leírt szó sokkal hatékonyabb, mint a gondolat, ezért az állapotfelmérő online kérdőívben is találsz ehhez segítséget.

Mindenképpen belátható határidőt és reális célt tűzz magad elé. Így kisebb lépésekben, de nagyobb hatékonysággal tudsz haladni a nagyobb célod felé.

Ki tartja az edzést?

Anett tartja az edzéseket, aki imád táncolni és a mindig vidám jókedve ilyenkor még jobban felpörög és még az online térben is hatással lesz rád és magával ragad.

Hol és hogyan érhető el?

Az edzés programot a bérlet megvásárlása után 72 órán belül megkapod egy belépési kód segítségével és 30 napon keresztül KORLÁTLANULelérheted a www.fitt.malnasoft.com oldalon.

ONLINE kérdőíves állapotfelmérés

Az ONLINE otthoni edzések megkezdése előtt ajánljuk az állapotfelmérő kérdőív kitöltését, amely segítségével személyre szabjuk a programot annak érdekében, hogy minél HATÉKONYABB és BIZTONSÁGOSABB legyen az edzésed.

A kérdőív kiértékelésének eredménye:

 • megtudod, milyen pulzustartományban a leghatékonyabb az edzésed – kiszámoljuk az online edzés során elérendő alsó és felső pulzus értéket. A hatékony edzéshez ajánljuk a pulzusmérő óra használatát, amellyel folyamatosan nyomon tudod követni az online edzés alatt a pulzusértékeidet.
 • Meghatározzuk az ideális testsúlyod értékeit.
 • Kiszámoljuk az alapanyagcsere szükségletedet, amely az optimális életműködéshez akkor is szükséges, ha nyugalmi állapotban vagy.
 • Kiszámoljuk a napi kalóriaszükségletedet is a pillanatnyi korod, testsúlyod, magasságod alapján.
 • A két kalóriaszükséglet segítségedre lesz a FOGYÁSHOZ elengedhetetlen napi kalóriaérték meghatározására.
 • A további kérdésekre adott válasz alapján edzés programot ajánlunk és életmód tanácsot adunk.

Előfordulhat az is, hogy a kérdőívet kiértékelő szakember nem az általad kiválasztott online edzésformát javasolja a céljaid elérése érdekében. Természetesen a választás joga a tiéd, mi csupán ajánlást fogalmazunk meg számodra.

MOTIVÁCIÓS PONTGYŰJTÉS

Minden Málnárium ONLINE edzésért 1 MÁLNA MANÓ jár. Az edzéseid során összegyűjtött MÁLNA MANÓK a szorgalmadat és a kitartásodat dicsérik, amit szeretnénk megjutalmazni további szolgáltatásokkal és ajándékokkal.

 • 20 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a következő bérlet árából
 • 30 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a Horisan Metabolic TYping táplálkozási tanácsadás árából
 • 100 MÁLNA pont – ajándék pulzusmérő óra

Az összegyűjtött pontjaidat a www.fitt.malnasoft.com oldalon nyomon tudod követni.

MENTORI TÁMOGATÁS

Az online edzéseket képzett szakemberek végzik. Mivel azonban személyes szóbeli kommunikációra az edzések alatt nincs lehetőség, ezért az edzések után szöveges megjegyzésre, kérdésre, vélemény nyilvánításra a videók alatt biztosítunk hozzászólási lehetőséget, amire igyekszünk minden esetben válaszolni, ha szükséges.

A személyes motivációt és az esetleges egyéni kérdések megválaszolását MENTORI TÁMOGATÁSSAL biztosítjuk oly módon, hogy az általad kiválasztott  edzőhöz online konzultációra van lehetőség időpont foglalással.

ONLINE MENTORI KONZULTÁCIÓ ÁRA: 2.000,- Ft

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj a malnarium@malnarium.hu levélcímre

ZUMBA GOLD MÁLNÁRIUM ONLINE TÁNCOS EDZÉS

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!