fbpx

SZÉTNYÍLT HASIZOM ONLINE TRÉNING

A Málnárium HOME-FITNESZ ONLINE Programot Neked találtuk ki! Komplexen tudunk olyan megoldást nyújtani, ahol nem kell félned semmilyen időskori sérüléstől, mert nálunk hozzáértő mentorok követik minden mozdulatodat, amely során nem csak a felesleges zsírt tudod elégetni, hanem több egészségügyi probléma kialakulását tudod megakadályozni.

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!

Az edzés tulajdonságai:

 • Edzés hossza: 60 perc
 • Edzés erősség: könnyű / közepes
 • Eszközök: 1 db támlás szék pokróc, vagy szőnyeg a talajon
 • Mozgás típusa: erősítés

 

Miből áll az edzés?

Az edzés célja az izomfűző stabilitásának helyreállítása.
A terhesség során a kötőszövetek és szalagok megnyúlnak felkészítve az édesanya testét a szülésre. Az esetek nagy százalékban a szülést követően gond nélkül visszaáll a test a terhesség előtti állapotára, ám aki gyengébb kötőszöveti állománnyal rendelkezik, az sajnos nem biztos, hogy ilyen szerencsés. Derékfájás, kiboltosuló pocak, a medencefenék izmainak gyengesége; csak néhány a jellemző tünetek közül, ám ha ezek fennállnak, érdemes megvizsgálni a hasfal állapotát, ellenőrizni, hogy a tüneteket nem a szétnyílt hasfal problémája okozza-e. Ezek a jelek évekkel, évtizedekkel a szülés után is jelen lehetnek, és bármikor tréningezhetők, javítható az állapot.
Az óra során célzottan több irányból erősítjük törzsünk izmait, törekedve a hasfal regenerációjára és a gerinc stabilitásának visszaállítására. Számíthatsz az órán légzőgyakorlatokra, gátizomtornára és persze az izomfűző izmait megdolgoztató gyakorlatokra.

Kiknek ajánljuk?

Nem csak közvetlenül szülés után ajánlott. Akár évek múlva is javítható az állapot. Tehát mindenkinek ajánljuk, aki tudja, hogy a szétnyílt hasizom probléma fennáll nála. De ha szeretnél egy célzottan a törzs izmait megdolgoztató órát, akkor is bátran próbáld ki az edzéseket. Nagy eséllyel a tested olyan pontjain lesz izomlázad, ahol nem is tudtad, hogy vannak izmaid ?

Az tréning előnyei

 • Csökken az egyenes hasizmaid szétnyílásának mértéke (a hasizom izomhasai közötti távolság), annak élettani és esztétikai előnyeivel
 • Erősebbé válnak a törzsizmaid, nagyobb stabilitást biztosítva a gerincednek.
 • Csökken a szétnyílt hasizom okozta derékfájásod.
 • A gátizomzatod  erősebbé válik, aminek hatására csökken, megszűnik az esetleges stressz inkontinenciád.
 • Javul a testtartásod és az általános közérzeted.

Milyen eredményeket várhatsz é tréningtől és mennyi idő után?

Már az első néhány alkalom után érezhetsz különbséget a hasfalad állapotában és változást láthatsz a testtartásodban. Heti 3-4 rendszeres edzés mellett a szétnyílás mértéke csökken, a hasfalad feszesebbé és laposabbá válik.

Kihívás

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mielőtt megkezded az otthoni edzéseidet, feltétlenül tűzz ki magad elé egy rövid és egy hosszú távú célt, amivel motiválni tudod magad. A leírt szó sokkal hatékonyabb, mint a gondolat, ezért az állapotfelmérő online kérdőívben is találsz ehhez segítséget. Mindenképpen belátható határidőt és reális célt tűzz magad elé. Így kisebb lépésekben, de nagyobb hatékonysággal tudsz haladni a nagyobb célod felé.

Ehhez kaphatsz segítséget az online állapotfelmérő kérdőív kitöltésével.

Ki tartja a tréninget?

Kriszta, fitmummy pre- és posztnatális tréner, személyi edző.

Hol és hogyan érhető el?

Az edzés programot a bérlet megvásárlása után 72 órán belül, 30 napon keresztül korlátlanul elérheted a www.fitt.malnasoft.com oldalon saját belépési kódoddal, amit email levélben küldünk el Neked.

ONLINE KÉRDŐÍVES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Az ONLINE otthoni edzések megkezdése előtt ajánljuk az állapotfelmérő kérdőív kitöltését, amely segítségével személyre szabjuk a programot annak érdekében, hogy minél HATÉKONYABB és BIZTONSÁGOSABB legyen az edzésed.

A kérdőív kiértékelésének eredménye:

 • megtudod, milyen pulzustartományban a leghatékonyabb az edzésed – kiszámoljuk az online edzés során elérendő alsó és felső pulzus értéket. A hatékony edzéshez ajánljuk a pulzusmérő óra használatát, amellyel folyamatosan nyomon tudod követni az online edzés alatt a pulzusértékeidet.
 • Meghatározzuk az ideális testsúlyod értékeit.
 • Kiszámoljuk az alapanyagcsere szükségletedet, amely az optimális életműködéshez akkor is szükséges, ha nyugalmi állapotban vagy.
 • Kiszámoljuk a napi kalóriaszükségletedet is a pillanatnyi korod, testsúlyod, magasságod alapján.
 • A két kalóriaszükséglet segítségedre lesz a FOGYÁSHOZ elengedhetetlen napi kalóriaérték meghatározására.
 • A további kérdésekre adott válasz alapján edzés programot ajánlunk és életmód tanácsot adunk.

Előfordulhat az is, hogy a kérdőívet kiértékelő szakember nem az általad kiválasztott online edzésformát javasolja a céljaid elérése érdekében. Természetesen a választás joga a tiéd, mi csupán ajánlást fogalmazunk meg számodra.

 

MOTIVÁCIÓS PONTGYŰJTÉS

Minden Málnárium edzésért 1 MÁLNA pont jár. Az edzéseid során összegyűjtött pontok a szorgalmadat és a kitartásodat dicsérik, amit szeretnénk megjutalmazni további szolgáltatásokkal és ajándékokkal.

 • 30 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a következő bérlet árából
 • 50 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a Horisan Metabolic TYping táplálkozási tanácsadás árából
 • 100 MÁLNA pont – ajándék pulzusmérő óra

MENTORI TÁMOGATÁS

Az online edzéseket képzett szakemberek végzik. Mivel azonban személyes szóbeli kommunikációra az edzések alatt nincs lehetőség, ezért az edzések után szöveges megjegyzésre, kérdésre, vélemény nyilvánításra a videók alatt biztosítunk hozzászólási lehetőséget, amire igyekszünk minden esetben válaszolni, ha szükséges.

A személyes motivációt és az esetleges egyéni kérdések megválaszolását MENTORI TÁMOGATÁSSAL biztosítjuk oly módon, hogy az általad kiválasztott edzést bemutató edző, vagy igény szerint másik edzőhöz online konzultációra van lehetőség időpont foglalással.

KAPCSOLAT

Ha kérdésed van, írj a malnarium@malnarium.hu levélcímre!

SZÉTNYÍLT HASIZOM ONLINE TRÉNING

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!