MOBILIZÁCIÓ, NYÚJTÓ ONLINE EDZÉS

A Málnárium HOME-FITNESZ ONLINE Programot Neked találtuk ki! Ahol komplexen tudunk olyan megoldást nyújtani, ahol nem kell félned semmilyen időskori sérüléstől, mert nálunk hozzáértő mentorok követik minden mozdulatodat, amely során nem csak a felesleges zsírt tudod elégetni, hanem több egészségügyi probléma kialakulását tudod megakadályozni.

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!

Az edzés tulajdonságai:

 • Edzés hossza: 40-45 perc
 • Edzés erősség: könnyű /mérsékelt
 • Eszközök: 1 db támlás szék, törölköző/öv, szőnyeg/matrac
 • Mozgás típusa: nyújtás – mobilizálás

 

Miből áll az edzés?

A Málnárium-mobilizáló edzés tulajdonképpen dinamikus nyújtás, amely során növeljük az ízület mobilitását. Az edzés egésze alatt alacsonyan tartott pulzus mellett a nem terhelt ízület teljes mozgástartományában történő átmozgatását végezzük el lassú, pontosan koordinált gyakorlatokban. Minden edzésben külön figyelmet fordítunk ugyanakkor a hát izmainak erősítésére is.

Ízületi mobilitás alatt az adott ízületben létrejövő teljes mozgás-tartományt értjük. Azt, hogy az ízületben milyen mértékű mozgás jöhet létre több tényező is befolyásolhatja betegségek, törések, meszesedések, illetve az izommerevség is. Sokan akkor kezdenek el nyújtani, ha már fáj valamijük. Elég könnyen találhatunk magunkon megrövidült izmot, főleg ha eddig nem nagyon nyújtottunk. Ilyenkor a nyújtás és mobilizáció lehet a megoldás.

Lassú, követhető mozgás maximális hatékonyság mellett!

Kinek ajánljuk?

Az otthon végezhető Málnárium mobilizáló-edzést kiemelten ajánljuk 40+, 50+ és 60+-os hölgyeknek. Kiváló választás abban az esetben, ha az elmúlt időszakot mozgáshiányos életmód jellemezte illetve kiváló kiegészítője bármelyik Málnárium edzésnek. Az online edzéseket úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő nehézségi szintet az edzésen belül.

A Málnárium ONLINE – INTERVALL edzés előnyei:

  • Általános lazítás, nyújtás a test minden területén
  • Testtartás javítása, ízületek kíméletes átmozgatása
  • Gerincoszlop rugalmasságának fokozása
  • Törzsizmok erősítése
  • Terhelhetőség fokozása
  • Az ízületekben egyenletesen oszlik el az ízületi folyadék
  • Enyhíti az ízületi merevségeket és feszülést

  Az ideális alak 30%-ban a mozgástól, 70%-ban a táplálkozástól függ! Tudd meg a saját anyagcseretípusod a Málnárium online táplálkozási program segítségével!

Milyen eredményt várhatsz az edzéstől és mennyi idő után?

​A mobilizálás segít javítani a mozgékonyságot, a csontok és az ízületek pozícióját, és erősíti a kötőszöveteket. Ezek együttesen sokat tesznek azért, hogy az embernek fokozódjon a terhelhetősége, javuljon az életminősége. A rugalmasság fokozása közvetlenül javítja az izomfunkciókat, és az izom szerkezetében is kedvező változásokat idéz elő. Ráadásul a rendszeres nyújtás serkenti a véráramlást az izmokban.

A nyújtás fontossága megkérdőjelezhetetlen: A rövidülésre hajlamos izmokat nyújtja, az elgyengülésre hajlamosakat erősíti, javítja a testtartást és testtudatot.

Nyújtás nélkül az izmaink megrövidülhetnek, rugalmatlanná válnak és nagyobb eséllyel sérülhetünk le edzés közben. A test izmainak nyújtása mellett tökéletes módszer mentális ellazulás céljából is. A nyújtás alapfeltétele a tökéletes edzéstervnek.

Kihívás

Javasoljuk, hogy mielőtt elkezdenéd az otthoni edzéseket, feltétlenül tűzz ki magad elé célokat. A hosszú távú céljaidat bonts le lépésekre, azaz rövidtávú célokra. Ebben segítséget nyújthat az online állapotfelmérő kérdőívünk.

Ki tartja az edzést?

Szász Gabriella, személyi és fitnesz edző, hatha és aerial jóga oktató és gerincterapeuta.

Hol és hogyan érhető el?

Az edzés programot a bérlet megvásárlása után 72 órán belül megkapod egy belépési kód segítségével és 30 napon keresztül KORLÁTLANUL elérheted a www.fitt.malnasoft.com oldalon.

ONLINE kérdőíves állapotfelmérés

Az ONLINE otthoni edzések megkezdése előtt ajánljuk az állapotfelmérő kérdőív kitöltését, amely segítségével személyre szabjuk a programot annak érdekében, hogy minél HATÉKONYABB és BIZTONSÁGOSABB legyen az edzésed.

A kérdőív kiértékelésének eredménye:

 • megtudod, milyen pulzustartományban a leghatékonyabb az edzésed – kiszámoljuk az online edzés során elérendő alsó és felső pulzus értéket. A hatékony edzéshez ajánljuk a pulzusmérő óra használatát, amellyel folyamatosan nyomon tudod követni az online edzés alatt a pulzusértékeidet.
 • Meghatározzuk az ideális testsúlyod értékeit.
 • Kiszámoljuk az alapanyagcsere szükségletedet, amely az optimális életműködéshez akkor is szükséges, ha nyugalmi állapotban vagy.
 • Kiszámoljuk a napi kalóriaszükségletedet is a pillanatnyi korod, testsúlyod, magasságod alapján.
 • A két kalóriaszükséglet segítségedre lesz a FOGYÁSHOZ elengedhetetlen napi kalóriaérték meghatározására.
 • A további kérdésekre adott válasz alapján edzés programot ajánlunk és életmód tanácsot adunk.

Előfordulhat az is, hogy a kérdőívet kiértékelő szakember nem az általad kiválasztott online edzésformát javasolja a céljaid elérése érdekében. Természetesen a választás joga a tiéd, mi csupán ajánlást fogalmazunk meg számodra.

MOTIVÁCIÓS PONTGYŰJTÉS

Minden Málnárium ONLINE edzésért 1 MÁLNA MANÓ jár. Az edzéseid során összegyűjtött MÁLNA MANÓK a szorgalmadat és a kitartásodat dicsérik, amit szeretnénk megjutalmazni további szolgáltatásokkal és ajándékokkal.

 • 20 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a következő bérlet árából
 • 30 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a Horisan Metabolic TYping táplálkozási tanácsadás árából
 • 100 MÁLNA pont – ajándék pulzusmérő óra

Az összegyűjtött pontjaidat a www.fitt.malnasoft.com oldalon nyomon tudod követni.

MENTORI TÁMOGATÁS

Az online edzéseket képzett szakemberek végzik. Mivel azonban személyes szóbeli kommunikációra az edzések alatt nincs lehetőség, ezért az edzések után szöveges megjegyzésre, kérdésre, vélemény nyilvánításra a videók alatt biztosítunk hozzászólási lehetőséget, amire igyekszünk minden esetben válaszolni, ha szükséges.

A személyes motivációt és az esetleges egyéni kérdések megválaszolását MENTORI TÁMOGATÁSSAL biztosítjuk oly módon, hogy az általad kiválasztott  edzőhöz online konzultációra van lehetőség időpont foglalással.

ONLINE MENTORI KONZULTÁCIÓ ÁRA: 2.000,- Ft

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj a malnarium@malnarium.hu levélcímre

MOBILIZÁCIÓ, NYÚJTÓ ONLINE EDZÉS

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!