fbpx

KARDIÓ ONLINE EDZÉS

A Málnárium HOME-FITNESZ ONLINE Programot Neked találtuk ki! Komplexen tudunk olyan megoldást nyújtani, ahol nem kell félned semmilyen időskori sérüléstől, mert nálunk hozzáértő mentorok követik minden mozdulatodat, amely során nem csak a felesleges zsírt tudod elégetni, hanem több egészségügyi probléma kialakulását tudod megakadályozni.

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!

Az edzés tulajdonságai:

 • Edzés hossza: 40-45 perc
 • Edzés erősség: könnyű / közepes
 • Eszközök: 1 db támlás szék szalag vagy öv a nyújtáshoz
 • Mozgás típusa: kardió

 

Miből áll az edzés?

A kardió-edzés dinamikus mozdulatokból áll, amelyeket 33 mp-es ciklusokban váltunk. Igen mozgalmas és tartalmas foglalkozáson vehetsz részt. A kardió-edzés során a pulzusszám nagyjából azonos értéken marad, ami a maximális pulzusszámod 60-70%-a.  Az online kérdőíves állapotfelmérés segítségével megtudhatod a személyre szabott, kardió edzéshez ajánlott pulzus számodat.  Ezt az értéket egyes betegségek, vagy gyógyszerek, pl. vérnyomáscsökkentő nagymértékben módosíthatja, ilyen esetekben kérjük, hogy a mozgás elkezdése előtt konzultálj velünk! Az edzés bemelegítésből, ráhangolódó részből, fő részből és levezetésből, valamint nyújtásból áll. A mozgásforma szív- és érrendszerre, valamint az egészségre gyakorolt pozitív hatása tudományosan bizonyított!

Kinek ajánljuk?

Az otthon végezhető Málnárium kardió-edzést kiemelten ajánljuk 40+, 50+ és 60+-os hölgyeknek. Az online edzéseket úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő nehézségi szintet az edzésen belül.

Szív- és érrendszeri betegségek esetén kérje ki kezelőorvosa orvosa véleményét, de általános ajánlás szerint a kardió edzés során aerob mozgást végzünk, amitől a vérkeringés felgyorsul és a pulzusszámod is növeli a fent említett szintig.  A rendszeres edzés hatására csökken a nyugalmi pulzusszám, és ezáltal a szívnek több tartaléka lesz megterheléskor. Gondoljunk bele, ha egy edzett ember és egy nem edzett ember felszalad a második emeletre, a nem edzettnek 150-es lesz a pulzusszáma, az edzett emberé meg csak 80.

Az edzés előnyei

 • erősíti a szívedet
 • erősíti a tüdődet, növeli annak kapacitását
 • javítja az általános erőnlétet
 • fokozza az anyagcserédet
 • segít a kalóriaégetésben
 • segít a fogyásban
 • csökkenteni a mindennapi stresszt
 • javítja a kedvedet, közérzetedet
 • növeli az energiaszintedet
 • elősegíti a nyugodt, pihentető alvásodat
 • egyszerű, követhető biztonságos gyakorlatok

Milyen eredményeket várhatsz az edzéstől és mennyi idő alatt?

A kardió-edzés elsősorban a szív- és érrendszerre, valamint a légzőszervrendszerre fejti ki pozitív hatásait, de a mozgás során zsírégetés is folyik. Az egészségmegőrzés szempontjából a legajánlottabb edzésformák közé sorolhatjuk. A mozgásprogram heti 3-4 alkalommal történő elvégzése nagy szerepet tölt be a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében, sőt többek között az oly sokakat érintő magas vérnyomás ellen is felvehetjük ily módon a harcot. A hipertónia kezelésében mindenképpen előnyös, ha hangsúlyt kapnak a kardió jellegű mozgások, akár gyógyszeres terápia mellett. A heti minimum 150 perc mérsékelt intenzitású mozgás képes akár 10-15 higanymilliméterrel is csökkenteni a nyugalmi vérnyomást. Az edzés dinamikus mozgásokból áll, amely fokozza az edzés közben és után jelentkező remek hangulatot és közérzetet.

A Málnárium ONLINE – KARDIÓ edzés után már az első néhány alkalommal megtapasztalhatod, hogy a mozgás során boldogsághormonok szabadulnak fel, melynek következtében javul a közérzeted. Hosszútávon, néhány hónap elteltével, heti legalább 3-4 alkalommal végzett edzés esetén nagymértékben javulhat a teherbírás, energiaszint, valamint másik Málnárium egyéb online óráival kombinálva még nagyobb eséllyel csökkenhet a test zsírtartalma is. A nagyobb hatékonyság érdekében konzultálj a kiválasztott mentorral és használj pulzusmérő órát! A kardió edzés kiváló kiegészítője lehet a Málnárium intervall köredzéseknek, de önmagában is megállja a helyét, amennyiben az egészség fokozása, jóllét növelése a cél.

Az ideális alak 30%-ban a mozgástól, 70%-ban a táplálkozástól függ! Tudd meg a saját anyagcseretípusod a Málnárium online táplálkozási program segítségével!

Kihívás

Javasoljuk, hogy mielőtt elkezdenéd az otthoni edzéseket, feltétlenül tűzz ki magad elé célokat. A hosszú távú céljaidat bonts le lépésekre, azaz rövidtávú célokra. Ebben segítséget nyújthat az online állapotfelmérő kérdőívünk.

Ki tartja az edzést?

Az edzést Mesi tartja, aki rekreációszervező és egészségfejlesztő, Málnárium edző és mentor. Edzésein mindig jókedvre és támogatásra, változatosságra számíthatsz!

Hol és hogyan érhető el?

Az edzés programot a bérlet megvásárlása után 72 órán belül, 30 napon keresztül korlátlanul elérheted a www.fitt.malnasoft.com oldalon saját belépési kódoddal, amit email levélben küldünk el Neked.

ONLINE KÉRDŐÍVES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Az ONLINE otthoni edzések megkezdése előtt ajánljuk az állapotfelmérő kérdőív kitöltését, amely segítségével személyre szabjuk a programot annak érdekében, hogy minél HATÉKONYABB és BIZTONSÁGOSABB legyen az edzésed.

A kérdőív kiértékelésének eredménye:

 • megtudod, milyen pulzustartományban a leghatékonyabb az edzésed – kiszámoljuk az online edzés során elérendő alsó és felső pulzus értéket. A hatékony edzéshez ajánljuk a pulzusmérő óra használatát, amellyel folyamatosan nyomon tudod követni az online edzés alatt a pulzusértékeidet.
 • Meghatározzuk az ideális testsúlyod értékeit.
 • Kiszámoljuk az alapanyagcsere szükségletedet, amely az optimális életműködéshez akkor is szükséges, ha nyugalmi állapotban vagy.
 • Kiszámoljuk a napi kalóriaszükségletedet is a pillanatnyi korod, testsúlyod, magasságod alapján.
 • A két kalóriaszükséglet segítségedre lesz a FOGYÁSHOZ elengedhetetlen napi kalóriaérték meghatározására.
 • A további kérdésekre adott válasz alapján edzés programot ajánlunk és életmód tanácsot adunk.

Előfordulhat az is, hogy a kérdőívet kiértékelő szakember nem az általad kiválasztott online edzésformát javasolja a céljaid elérése érdekében. Természetesen a választás joga a tiéd, mi csupán ajánlást fogalmazunk meg számodra.

MOTIVÁCIÓS PONTGYŰJTÉS

Minden Málnárium edzésért 1 MÁLNA pont jár. Az edzéseid során összegyűjtött pontok a szorgalmadat és a kitartásodat dicsérik, amit szeretnénk megjutalmazni további szolgáltatásokkal és ajándékokkal.

 • 20 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a következő bérlet árából
 • 30 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a Horisan Metabolic Typing táplálkozási tanácsadás árából
 • 100 MÁLNA pont – ajándék pulzusmérő óra

MENTORI TÁMOGATÁS

Az online edzéseket képzett szakemberek végzik. Mivel azonban személyes szóbeli kommunikációra az edzések alatt nincs lehetőség, ezért az edzések után szöveges megjegyzésre, kérdésre, vélemény nyilvánításra a videók alatt biztosítunk hozzászólási lehetőséget, amire igyekszünk minden esetben válaszolni, ha szükséges.

A személyes motivációt és az esetleges egyéni kérdések megválaszolását MENTORI TÁMOGATÁSSAL biztosítjuk oly módon, hogy az általad kiválasztott edzést bemutató edző, vagy igény szerint másik edzőhöz online konzultációra van lehetőség időpont foglalással.

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj a malnarium@malnarium.hu levélcímre!

KARDIÓ ONLINE EDZÉS

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!