fbpx

INTERVALL ONLINE KÖREDZÉS

A Málnárium HOME-FITNESZ ONLINE Programot Neked találtuk ki! Komplexen tudunk olyan megoldást nyújtani, ahol nem kell félned semmilyen idősebb kori sérüléstől, mert nálunk hozzáértő mentorok követik minden mozdulatodat, amely során nem csak a felesleges zsírt tudod elégetni, hanem több egészségügyi probléma kialakulását tudod megakadályozni.

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 12.000,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!

Az edzés tulajdonságai:

 • Edzés hossza: 40 perc
 • Edzés erősség: közepes
 • Eszközök: 1 db támlás szék és 2 db 1,5 literes vízzel töltött műanyag palack
 • Mozgás típusa: intervall

 

Miből áll az edzés?

Az intervall edzés az egyik legjobb zsírégető módszer.

A klasszikus zsírégető edzés során 50-60 percig, azonos tempóban, megfelelő pulzusszámmal mozgunk, aminek a hatékonyságát nem lehet vitatni, azonban ezek során fennáll az izomvesztés lehetősége is. Van ennél sokkal hatékonyabb és izgalmasabb módszer is: Málnárium intervall online köredzés, amely új távlatokat nyit meg az otthoni edzésekben. Az ilyen edzések során 3-4 kört megyünk magas ismétlésszámon,  közepesen nehéz vagy könnyű súlyokat használva. A módszer segítségével bekapcsoljuk a szervezet zsírégető funkcióit, de a súlyok illetve a saját testsúly segítségével az izomzatot is építjük, méghozzá minőségi módon.

Nagyon hatékony, pörgős és gyors, RÖVID EDZÉS. A Málnárium intervall online köredzéssel időt takarítunk meg számodra. Ráadásul annak hatására, ahogy az intenzív és pihentetőbb edzésszakaszok váltják egymást, az erőnlét és az állóképesség egyaránt gyorsan fejlődik a otthoni edzés során is.A szervezet zsírégető funkciója az edzést követően még jó ideig “bekapcsolva” marad. Akkor is égeted a zsírt akár még egy óráig is, ha már nem edzel. Ehhez viszont valóban váltakozva kell emelned és csökkentened a pulzusszámodat.

Természetesen az online otthonim edzéseket  3 perc bemelegítéssel kezdjük és egy 7-8 perces alapos nyújtással zárjuk.

Kinek ajánljuk?

Az otthon végezhető intervall edzésprogramot kiemelten ajánljuk 40+, 50+ és 60+ -os hölgyek számára, mert az online edzéseket úgy állítottuk össze, hogy figyelembe vettük ennek a korosztálynak az életkori sajátosságait. Az edzések különböző erősségű gyakorlatait minden esetben közöljük a gyakorlatok alatt, így mindenki saját erőnlétének megfelelően végezheti azokat.

Az intervall online köredzés jótékonyan hat a különböző Málnárium korosztályunkat érintő betegségeknél is:

 • magas vérnyomás problémák esetén tudományosan bizonyított, hogy a hetente legalább 3 x 30-40 perc váltakozó intenzitású  edzés 8-20 mmHg-val is csökkentheti a vérnyomást.
 • A 2-es típusú diabetes esetén a váltakozó intenzitású edzés fokozza az alapanyagcserét így alapjáraton több kalóriát éget el a test, vagyis csökken a test zsír – izom aránya, ezzel csökken a szükséges inzulin mennyisége, ami az energia zsírsejtekben való elraktározásához kell. Az izom azon képessége, hogy képes eltárolni glükózt, az erőszint növekedésével egyenesen arányos. Így nagyobb erő jobb vércukorszint szabályozást jelent.

A Málnárium ONLINE – INTERVALL edzés előnyei:

 • egyszerre alakformáló és zsírégető hatás,
 • állóképesség fejlesztése,
 • teljes test izomcsoportonkénti átmozgatása,
 • gerincoszlopra, ízületre jótékony hatással bír,
 • javítja a testtartást,
 • erőfejlesztő hatású,
 • növeli a test terhelhetőségét,
 • egyszerű, követhető, biztonságos gyakorlatok.

Milyen eredményt várhatsz az edzéstől és mennyi idő után?

Az intervall online edzésprogram intenzív és hatékony zsírégetése kiválóan alkalmas a zsigeri zsírok csökkentésére, mivel a megemelkedett pulzusszám hatására nagyobb mennyiségű oxigén kerül a szervezetbe, amely hatékonyan serkenti az anyagcserét, vagyis az elfogyasztott táplálék gyorsabban alakul át energiává a lerakódás helyett.

Az online intervall köredzést úgy állítottuk össze, hogy az intenzív edzés szakaszban izomépítés, erősítés történik. 40 éves kor felett a női szervezet évente legalább fél kilogramm izmot veszít, tehát ennek pótlása vagy erősítése elengedhetetlen ahhoz, hogy

 • megfelelő támaszt biztosítson a szervezetnek,
 • tehermentesítse az ízületeket,
 • növelje a zsírégetés hatékonyságát.

Látványos eredményt akkor érhetsz el, ha rendszeresen, hetente legalább 3-4 alkalommal elvégzed az edzést. A nagyobb hatékonyság érdekében konzultálj a kiválasztott mentorral és használj pulzusmérő órát. Az online kérdőíves állapotfelmérés segítségével pontosan megtudhatod a személyre szabott pulzustartományodat.

Az ideális alak 30 %-ban az edzéstől, 70 %-ban a táplálkozástól függ! Tudd meg saját anyagcsere típusodat a Málnárium online táplálkozási program segítségével!

Kihívás

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mielőtt megkezded az otthoni edzéseidet, feltétlenül tűzz ki magadnak egy rövid és egy hosszú távú célt,amivel motiválni tudod magad. A leírt szó sokkal hatékonyabb, mint a gondolat, ezért az állapotfelmérő online kérdőívben is találsz ehhez segítséget.

Mindenképpen belátható határidőt és reális célt tűzz magad elé. Így kisebb lépésekben, de nagyobb hatékonysággal tudsz haladni a nagyobb célod felé.

Ki tartja az edzést?

Az intervall online köredzéseket felváltva a Málnárium edzői tartják. Különböző egyéniségük biztosítja az otthoni köredzések változatosságát.

Hol és hogyan érhető el?

Az edzés programot a bérlet megvásárlása után 72 órán belül megkapod egy belépési kód segítségével és 30 napon keresztül KORLÁTLANUL elérheted a www.fitt.malnasoft.com oldalon.

ONLINE kérdőíves állapotfelmérés

Az ONLINE otthoni edzések megkezdése előtt ajánljuk az állapotfelmérő kérdőív kitöltését, amely segítségével személyre szabjuk a programot annak érdekében, hogy minél HATÉKONYABB és BIZTONSÁGOSABB legyen az edzésed.

A kérdőív kiértékelésének eredménye:

 • megtudod, milyen pulzustartományban a leghatékonyabb az edzésed – kiszámoljuk az online edzés során elérendő alsó és felső pulzus értéket. A hatékony edzéshez ajánljuk a pulzusmérő óra használatát, amellyel folyamatosan nyomon tudod követni az online edzés alatt a pulzusértékeidet.
 • Meghatározzuk az ideális testsúlyod értékeit.
 • Kiszámoljuk az alapanyagcsere szükségletedet, amely az optimális életműködéshez akkor is szükséges, ha nyugalmi állapotban vagy.
 • Kiszámoljuk a napi kalóriaszükségletedet is a pillanatnyi korod, testsúlyod, magasságod alapján.
 • A két kalóriaszükséglet segítségedre lesz a FOGYÁSHOZ elengedhetetlen napi kalóriaérték meghatározására.
 • A további kérdésekre adott válasz alapján edzés programot ajánlunk és életmód tanácsot adunk.

Előfordulhat az is, hogy a kérdőívet kiértékelő szakember nem az általad kiválasztott online edzésformát javasolja a céljaid elérése érdekében. Természetesen a választás joga a tiéd, mi csupán ajánlást fogalmazunk meg számodra.

MOTIVÁCIÓS PONTGYŰJTÉS

Minden Málnárium ONLINE edzésért 1 MÁLNA MANÓ jár. Az edzéseid során összegyűjtött MÁLNA MANÓK a szorgalmadat és a kitartásodat dicsérik, amit szeretnénk megjutalmazni további szolgáltatásokkal és ajándékokkal.

 • 20 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a következő bérlet árából
 • 30 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a Horisan Metabolic TYping táplálkozási tanácsadás árából
 • 100 MÁLNA pont – ajándék pulzusmérő óra

Az összegyűjtött pontjaidat a www.fitt.malnasoft.com oldalon nyomon tudod követni.

MENTORI TÁMOGATÁS

Az online edzéseket képzett szakemberek végzik. Mivel azonban személyes szóbeli kommunikációra az edzések alatt nincs lehetőség, ezért az edzések után szöveges megjegyzésre, kérdésre, vélemény nyilvánításra a videók alatt biztosítunk hozzászólási lehetőséget, amire igyekszünk minden esetben válaszolni, ha szükséges.

A személyes motivációt és az esetleges egyéni kérdések megválaszolását MENTORI TÁMOGATÁSSAL biztosítjuk oly módon, hogy az általad kiválasztott  edzőhöz online konzultációra van lehetőség időpont foglalással.

ONLINE MENTORI KONZULTÁCIÓ ÁRA: 2.000,- Ft

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj a malnarium@malnarium.hu levélcímre

INTERVALL ONLINE KÖREDZÉS

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 12.000,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!