fbpx

HAS ÉS FARIZOM ERŐSÍTŐ ONLINE EDZÉS

A nők többsége tökéletes fenékre és lapos hasra vágyik. Ha kitartóan és rendszeresen végzed a következő gyakorlatokat, számíthatsz rá, hogy együtt kihozzuk  a legjobb formádat!

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!

Az edzés tulajdonságai:

 • Edzés hossza: 45 perc
 • Edzés erősség: haladó
 • Eszközök: –
 • Mozgás típusa: erősítés

 

Miből áll az edzés?

A nők többsége tökéletes fenékre és lapos hasra vágyik. Ha kitartóan és rendszeresen végzed a következő gyakorlatokat számíthatsz rá, hogy együtt kihozzuk  a legjobb formádat!

Ez az edzés részben a női test egyik legtöbb figyelemnek örvendő izomcsoportjáról fog szólni, a farizomról, valamint arról a területről, ami nemcsak esztétikailag fontos, hanem egészségügyi értelemben sem elhanyagolható, a hasfal.

Bármilyen adottságokkal is rendelkezel fontos tudnod, hogy a megfelelő edzéssel, a helyes táplálkozással és kellő mennyiségű pihenéssel drasztikus változást érhetsz el ezen izmaid fejlesztésében. Ahhoz, hogy igazán kiemelkedő fejlődést érhess el, a megfelelő gyakorlatokat kell végezned helyes technikával.

Az edzés hatékonysága abban áll, hogy otthoni keretek között, biztonságosan kivitelezhető, valamint gerinc-és térdkímélő gyakorlatokkal végezzük. Emellett mindenre kitérő pontossággal az edző elmondja, bemutatja és végigviszi a mozgást.

Van néhány aranyszabály, amely szem előtt tartandó:

 • préselésnél a plafon felé dolgozz
 • törzsizmaid maradjanak végig feszesek
 • erőkifejtésnél préseld ki a levegőt
 • hanyattfekvésben a csigolyaoszlopot teljes hosszában szorítsd le, különös tekintettel a lumbális(deréktáji) szakaszra
 • A feszes törzsizmok és a helyes légzéstechnika segítenek abban, hogy biztonságosan végezd a gyakorlatot

Jellemzők:

 • has-és farizom fókuszú edzés
 • hatékony ugyanakkor gerinckímélő gyakorlatok
 • pontos, követhető instrukciók
 • kis/közép/ nagyfarizom komplex edzése
 • hasfal többirányú erősítése
 • mélyhátizmok erősítése (elengedhetetlen a has edzése mellett)

Ne hanyagold egyéb izomcsoportjaidat sem!

Kinek Ajánljuk?

Minden korosztály számára ideális, de az köztudott, hogy egy bizonyos kor után az eredmények lassabban mutatkoznak meg.Amikor elkezded a gyakorlatok edzetlen nők esetében nehéznek tűnhetnek, de pár alkalom után könnyen elvégezhetőek a gyakorlatok, melyek rendkívül hatékonyak.

Az edzés előnyei

 • has-és farizom fókuszú edzés
 • hatékony, ugyanakkor gerinckímélő gyakorlatok
 • pontos, követhető instrukciók
 • kis / közép / nagy farizom komplex edzése
 • hasfal többirányú erősítése
 • mély hátizmok erősítése (elengedhetetlen a has edzése mellett)

Milyen eredményt várhatsz az edzéstől és mennyi idő alatt?

A has és a fenék a nők legkritikusabb területe, ezért fontos edzésben tartani. Minimális táplálkozási segédlettel, szép feszes feneket, és lapos hasat eredményez a gyakorlatok elvégzése. A kívánt eredményeket csak akkor fogod elérni, ha hetente legalább három alkalommal elvégzed a gyakorlatokat. Ugyanakkor tudni kell, hogy helyi zsírégetés nincs, tehát csak anyagcsere típusú táplálkozással és zsírégető edzéssel kombinálva lehet eredméyneket elérni.

Érdemes kombinált bérletet vásárolni, mert az izmoknak pihenésre van szüksége, így naponta, kétnaponta változtathatod az edzésformádat, így tudsz a leghatékonyabban fejlődést elérni. Kérj mentori tanácsot, hogy a te céljaidhoz milyen edzésformát válassz, és milyen gyakorisággal cseréld őket.

Kihívás

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mielőtt megkezded az otthoni online edzéseidet, feltétlenül tűzz ki magadnak egy rövid és egy hosszú távú célt, amivel motiválni tudod magad. A leírt szó sokkal hatékonyabb, mint a gondolat, ezért az állapotfelmérő online kérdőívben is találsz ehhez segítséget.

Mindenképpen belátható határidőt és reális célt tűzz magad elé. Így kisebb lépésekben, de nagyobb hatékonysággal tudsz haladni a nagyobb célod felé.

A hason lévő feleslegtől leginkább a típusod szerinti táplálkozással tudsz megszabadulni, ezért fokozottal ajánljuk, hogy a motivációs pontgyűjtésben minél hamarabb érd el a 30 Málna pontot. Így két legyet is üthetsz egy csapása; a szorgalmad és kitartásod eredményeként erősödik a hasizmod és a pontokért kedvezményesen folytathatod a harcot a táplálkozási programmal.

Ki tartja az edzéseket?

Kriszti sokéves aerobik edzői tapasztalattal rendelkezik és saját testén tapasztalta meg az egyre erősödő gyakorlataival az eredményeket. FIGYELEM! az edzések erősödnek, de tarts lépést Krisztivel. Megéri!

Hol és hogyan érhető el?

Az edzés programot a bérlet megvásárlása után 72 órán belül, 30 napon keresztül korlátlanul elérheted a www.fitt.malnasoft.com oldalon saját belépési kódoddal, amit email levélben küldünk el Neked.

ONLINE KÉRDŐÍVES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Az ONLINE otthoni edzések megkezdése előtt ajánljuk az állapotfelmérő kérdőív kitöltését, amely segítségével személyre szabjuk a programot annak érdekében, hogy minél HATÉKONYABB és BIZTONSÁGOSABB legyen az edzésed.

A kérdőív kiértékelésének eredménye:

 • megtudod, milyen pulzustartományban a leghatékonyabb az edzésed – kiszámoljuk az online edzés során elérendő alsó és felső pulzus értéket. A hatékony edzéshez ajánljuk a pulzusmérő óra használatát, amellyel folyamatosan nyomon tudod követni az online edzés alatt a pulzusértékeidet.
 • Meghatározzuk az ideális testsúlyod értékeit.
 • Kiszámoljuk az alapanyagcsere szükségletedet, amely az optimális életműködéshez akkor is szükséges, ha nyugalmi állapotban vagy.
 • Kiszámoljuk a napi kalóriaszükségletedet is a pillanatnyi korod, testsúlyod, magasságod alapján.
 • A két kalóriaszükséglet segítségedre lesz a FOGYÁSHOZ elengedhetetlen napi kalóriaérték meghatározására.
 • A további kérdésekre adott válasz alapján edzés programot ajánlunk és életmód tanácsot adunk.

Előfordulhat az is, hogy a kérdőívet kiértékelő szakember nem az általad kiválasztott online edzésformát javasolja a céljaid elérése érdekében. Természetesen a választás joga a tiéd, mi csupán ajánlást fogalmazunk meg számodra.

 

MOTIVÁCIÓS PONTGYŰJTÉS

Minden Málnárium edzésért 1 MÁLNA pont jár. Az edzéseid során összegyűjtött pontok a szorgalmadat és a kitartásodat dicsérik, amit szeretnénk megjutalmazni további szolgáltatásokkal és ajándékokkal.

 • 20 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a következő bérlet árából
 • 30 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a Horisan Metabolic TYping táplálkozási tanácsadás árából
 • 100 MÁLNA pont – ajándék pulzusmérő óra

MENTORI TÁMOGATÁS

Az online edzéseket képzett szakemberek végzik. Mivel azonban személyes szóbeli kommunikációra az edzések alatt nincs lehetőség, ezért az edzések után szöveges megjegyzésre, kérdésre, vélemény nyilvánításra a videók alatt biztosítunk hozzászólási lehetőséget, amire igyekszünk minden esetben válaszolni, ha szükséges.

A személyes motivációt és az esetleges egyéni kérdések megválaszolását MENTORI TÁMOGATÁSSAL biztosítjuk oly módon, hogy az általad kiválasztott edzést bemutató edző, vagy igény szerint másik edzőhöz online konzultációra van lehetőség időpont foglalással.

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj a malnarium@malnarium.hu levélcímre!

HAS ÉS FARIZOM ERŐSÍTŐ ONLINE EDZÉS

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!