ALAKFORMÁLÓ ONLINE EDZÉS

A Málnárium HOME-FITNESZ ONLINE Programot Neked találtuk ki! Komplexen tudunk olyan megoldást nyújtani, ahol nem kell félned semmilyen időskori sérüléstől, mert nálunk hozzáértő mentorok követik minden mozdulatodat, amely során nem csak a felesleges zsírt tudod elégetni, hanem több egészségügyi probléma kialakulását tudod megakadályozni.

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!

Az edzés tulajdonságai:

 • Edzés hossza: 50 perc
 • Edzés erősség: nehéz
 • Eszközök: 1 db támlás szék, 2 db 1,5l-es palack / 1,5 kg-os kézisúly, szőnyeg/pokróc a talajra
 • Mozgás típusa: erősítő intervall

 

Miből áll az edzés?

Bemelegítésből, kőkemény munkából és nyújtásból.
A bemelegítést követő erősítő szakaszban 40 másodperc munka és 20 másodperc pihenés váltakozik, amit 30 percig végzünk. Az erősítő gyakorlatok több izomcsoportot dolgoztatnak meg egyszerre, ezzel nem csak testben, de fejben is jobban ott kell lenned az edzés során.

A nyújtás során mobilizáló gyakorlatokat végzünk, amik kiválóan alkalmasak a testünkön végigfutó izomláncok és fasciák nyújtására.

Kinek ajánljuk?

Bárkinek, aki szívesen edzene egy igazán kiadósat és jólesőt otthonában is. Aki edzés után szeretné azt érezni, hogy elfáradt testben és fejben is, és elönti a testét az endorfin.

Az edzés előnyei

 • Növeljük az izmaid erejét és tömegét
 • Erősítjük az ízületeid stabilitását, mert nem csak az izmok, hanem az inak és ínszalagok is erősödnek az edzés eredményeképp
 • Segítünk elkerülni vagy lassítani a korral járó izomvesztésed
 • Növeljük csontjaid szilárdságát
 • Csökkentjük a vérnyomásod
 • Mérsékeljük véred koleszterinszintjét és zsírtartalmát
 • Csökkentjük a mindennapi sérülések esélyét, mert javul tested váz-izom állapota
 • Javítjuk a pszichés közérzetedet és hangulatodat

Milyen eredményt várhatsz az edzéstől és mennyi idő után?

Az első edzés után már rögtön érezni fogod, hogy másfajta ingert adtál az izmaidnak, feszesebbnek és sűrűbbnek fogok érezni őket az elkövetkezendő napokban. Heti 2-3 óra mellett hamarosan meg fog változni tested összetétele, javulni fog a testtartásod, fejlődni fog a test tudatod és jobb lesz a közérzeted.

Kihívás

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mielőtt megkezded az otthoni edzéseidet, feltétlenül tűzz ki magad elé egy rövid és egy hosszú távú célt, amivel motiválni tudod magad. A leírt szó sokkal hatékonyabb, mint a gondolat, ezért az állapotfelmérő online kérdőívben is találsz ehhez segítséget. Mindenképpen belátható határidőt és reális célt tűzz magad elé. Így kisebb lépésekben, de nagyobb hatékonysággal tudsz haladni a nagyobb célod felé.

Ki tartja az edzést?

Kriszta, fitmummy pre- és posztnatális tréner, személyi edző

Hol és hogyan érhető el?

Az edzés programot a bérlet megvásárlása után 72 órán belül megkapod egy belépési kód segítségével és 30 napon keresztül KORLÁTLANULelérheted a www.fitt.malnasoft.com oldalon.

ONLINE kérdőíves állapotfelmérés

Az ONLINE otthoni edzések megkezdése előtt ajánljuk az állapotfelmérő kérdőív kitöltését, amely segítségével személyre szabjuk a programot annak érdekében, hogy minél HATÉKONYABB és BIZTONSÁGOSABB legyen az edzésed.

A kérdőív kiértékelésének eredménye:

 • megtudod, milyen pulzustartományban a leghatékonyabb az edzésed – kiszámoljuk az online edzés során elérendő alsó és felső pulzus értéket. A hatékony edzéshez ajánljuk a pulzusmérő óra használatát, amellyel folyamatosan nyomon tudod követni az online edzés alatt a pulzusértékeidet.
 • Meghatározzuk az ideális testsúlyod értékeit.
 • Kiszámoljuk az alapanyagcsere szükségletedet, amely az optimális életműködéshez akkor is szükséges, ha nyugalmi állapotban vagy.
 • Kiszámoljuk a napi kalóriaszükségletedet is a pillanatnyi korod, testsúlyod, magasságod alapján.
 • A két kalóriaszükséglet segítségedre lesz a FOGYÁSHOZ elengedhetetlen napi kalóriaérték meghatározására.
 • A további kérdésekre adott válasz alapján edzés programot ajánlunk és életmód tanácsot adunk.

Előfordulhat az is, hogy a kérdőívet kiértékelő szakember nem az általad kiválasztott online edzésformát javasolja a céljaid elérése érdekében. Természetesen a választás joga a tiéd, mi csupán ajánlást fogalmazunk meg számodra.

MOTIVÁCIÓS PONTGYŰJTÉS

Minden Málnárium ONLINE edzésért 1 MÁLNA MANÓ jár. Az edzéseid során összegyűjtött MÁLNA MANÓK a szorgalmadat és a kitartásodat dicsérik, amit szeretnénk megjutalmazni további szolgáltatásokkal és ajándékokkal.

 • 20 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a következő bérlet árából
 • 30 MÁLNA pont – 50 % kedvezmény a Horisan Metabolic TYping táplálkozási tanácsadás árából
 • 100 MÁLNA pont – ajándék pulzusmérő óra

Az összegyűjtött pontjaidat a www.fitt.malnasoft.com oldalon nyomon tudod követni.

MENTORI TÁMOGATÁS

Az online edzéseket képzett szakemberek végzik. Mivel azonban személyes szóbeli kommunikációra az edzések alatt nincs lehetőség, ezért az edzések után szöveges megjegyzésre, kérdésre, vélemény nyilvánításra a videók alatt biztosítunk hozzászólási lehetőséget, amire igyekszünk minden esetben válaszolni, ha szükséges.

A személyes motivációt és az esetleges egyéni kérdések megválaszolását MENTORI TÁMOGATÁSSAL biztosítjuk oly módon, hogy az általad kiválasztott  edzőhöz online konzultációra van lehetőség időpont foglalással.

ONLINE MENTORI KONZULTÁCIÓ ÁRA: 2.000,- Ft

Kapcsolat

Ha kérdésed van, írj a malnarium@malnarium.hu levélcímre

ALAKFORMÁLÓ ONLINE EDZÉS

30 napos korlátlan online bérlet ára 7.000,- Ft
30 napos edzés mentori támogatással 9.000,- Ft
30 napos HÉT AZ EGYBEN bérlet ára 9.600,- Ft

AKCIÓ! Fizess elő egyben minimum 3 hónapra és 10% KEDVEZMÉNYT kapsz!

Ha több hónapra szeretnél egyszerre előfizetni a megfelelő mennyiséget állítsd be (pl. 3 hónapos előfizetésnél válassz 3 x 30 napos bérletet) . A kedzveményt a rendszer a kosaradban automatikusan jóváírja!