• Folyamatos szorongás, félelem gyötör?
  • Egyre nehezebben bírod a stresszt?
  • Szeretnéd visszaszerezni az életkedved?
  • Érdekel, hogy mi okozza a problémát?

A magyar nyelv gyakran nagyon kifejező, amikor például azt mondjuk, hogy

„nem tudom MEGEMÉSZTENI a dolgot (problémát)”

Ismerős számodra ez az érzés? És ugye neked is az emésztésed azonnal mutatja a lelki problémádat, szorongásodat?!

Tudod-e!

Milliók szenvednek szorongástól és a depressziótól. Magyarországon a becslések szerint a lakosság 12-17%-át érinti a szorongás és a Magyar Pszichiátriai Társaság tanulmánya szerint éves szinten közel 700 ezer honfitársunk szenved a depressziótól.

Vagyis a gyógyszerek és kezelések ellenére a számok egyre csak nőnek. Úgy tűnik, hogy a hangulatjavítók és antidepresszánsok nem oldották meg a problémát. Sőt, sok esetben függőséget okoznak, tovább súlyosbítva a problémát.

Mi lehet ennek az oka? Úgy tűnik, hogy nem jó helyen keresték a problémák okát…

Honnan erednek a mentális problémák?

Természetesen rengeteg stressz vesz körül bennünket, a kérdés csak az, hogy ezt hogyan tudjuk kezelni, feldolgozni.

Az elmúlt években a tudósok egyértelműen megállapították, hogy a bélflóránk állapota hatással van az érzelmi állapotunkra, és a mentális egészségünkre is. Ha bélflóránk egyensúlyban van, akkor jó a közérzetünk, kiegyensúlyozottak vagyunk. Ha viszont az emésztőrendszerünkben elszaporodnak a káros baktériumok, akkor szorongóvá válhatunk, sőt a depresszió is elhatalmasodhat rajtunk.

Mi ennek a biológiai magyarázata? Az, hogy bélrendszerünk és agyunk kommunikál egymással. Valamint az emésztőrendszerünk állítja elő a szerotonin nevű boldogság hormont, aminek hiányát olyan betegségekkel hozzák összefüggésbe, mint a migrén, a fülzúgás, szexuális és étkezési problémák, szorongás és a depresszió. A helyzet azonban nem reménytelen…

 Van megoldás! – emeld meg a szervezeted szerotonin (boldogsághormon) szintjét személyre szabott táplálkozással, méregtelenítéssel és edzéssel!

Edd magad boldoggá!

Az egyik megoldás az anyagcsere egészséges működésében rejlik. A beleinkben élő mikroogranizmusok jótékony hatással vannak nem csak az emésztésünkre, hanem ezen keresztül az agyra és a mentális egészségünkre is.

Ahhoz, hogy ez hatékonyam működjön, ismerned kell saját anyagcsere típusodat és tudnod kell, hogy mely élelmiszerek hatékonyak és melyek kerülendők a számodra.

A szeméylre szabott életmód program megkezdése előtt 10 napos méregtelenítést ajánlunk, amivel a benned lévő méreganyagok távozhatnak és már ezzel is csökkenteni tudod a szervezeted terhetit és persze a súlyodat is. A 10 nap alatt akár 3-5 kg feleslegesen felhalmozódott és lerakódott méreganyag távozhat a beleidből.

Edzd magad boldoggá!

Az edzésed akkor hatékonya, ha ismered az ideális pulzustartományodat és pulzusmérő órával az edzés folyamán állandóan figyelemmel kíséred ezt.

A Málnáriumban kiszámoljuk a Te edzésformádhoz szükséges pulzustartományt és amennyiben igényled pulzusmérő órát is kapsz. A megemelkedett pulzus intenzív légzéssel jár, aminek hatására több oxigén kerül a szervezetedbe, ami intenzívebb anyagcserét idéz elő, így gyorsabban ég el az elfogyasztott táplálék.

A nagyobb biztonság, hatékonyság és a személyre szabottság miatt az edzéseket komplex műszeres állapotfelméréssel kezdheted el.