fbpx

Nem vagy egyedül, a felnőtt nők 95 %-nak van narancsbőre.

Hiába vetettél be minden csodaszert! Ugye semmi nem használt igazán és hosszú távon. A jó hírünk, hogy a narancsbőr eltüntethető!

A genetikai és hormonális okok mellett a rossz anyagcsere a narancsbőr legfontosabb oka.
A szervezetünk által fel nem használt cukor zsír formájában raktározódik el a bőr sejtjeiben, és felhalmozódik a kötőszövetekben, amely rugalmassága is csökken a vízhiány miatt.

A narancsbőr másik oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara, amelynek köszönhetően a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közé, lassul a visszaszívódás és elszállítás, ami ödémához vezet.

A folyamat hátterében  a genetikai öröklött hajlam mellett a helytelen táplálkozás és a mozgáshiány található. Nem véletlen, hogy elsősorban a comb és a csípő területén jelennek meg a tünetek, hiszen a szervezet zsírtartaléka itt a legnagyobb, ezért az úgynevezett petefészek típusú hölgyeknél gyakoribb jelenség.

Hogyan lehet a narancsbőr ellen fellépni? Ez itt a nagy kérdés!

Helyes, személyre szabott anyagcsere típus szerinti táplálkozással a probléma megszüntethető, de szükséges a bevitt méreganyagok intenzív és rendszeres kiürítése is a szervezetedből.

A rendszeres mozgással az anyagcserédet és öngyógyító vérkeringésedet fel tudjuk élénkíteni és ezzel a méreganyagok könnyebben távozhatnak szervezetedből, amit az edzés alatti izzadás is elősegít.

Tudjuk, hogy a mozgás sok energia és időigényes elfoglaltság. Egyszerűbb különféle azonnali hatást ígérő csodaszereket kipróbálni, de vajon neked működik a neten keringő ilyen-olyan “csoda”?

Ismerd meg, hogy a Málnáriumban hogyan működik az edzésprogram a narancsbőr ellen ITT

Share This