fbpx
Én a magam részéről csak akkor tudok rendszeresen edzésre járni, ha van egy külső motivációm. Vagyis egy partner a teniszhez, vagy egy edző, aki vár, vagy számít rám.

A hosszú évek tapasztalata alapján kevés olyan emberrel találkoztam, mint például az édesanyám, aki képes hosszú távon is saját magát motiválni és még 84 évesen is rendszeresen edzeni, mert tudja, hogy az izomerősítés és az állóképesség fejlesztése nélkül egyre rosszabb állapotba kerül. Sajnos nem örököltem tőle ezt a fantasztikus kitartást.

A Málnárium motivációs rendszerünkben most bevezettünk egy havi edzésnaplót minden új vendégünk részére, amiben vezethetik és mi is nyomon követjük az edzéseidet. Ha az általad meghatározott időben nem jössz edzeni, akkor a személyes mentorod meg fog keresni és segít átlendülni a halogatás csapdáján.

A Málnárium egyik óriási előnye, hogy bármikor érkezhetsz az edzésekre, de éppen ez a hátárnya is, legalábbis kezdetben, amig nem válik szokásoddá a rendszeres edzés.

Hajlamosak vagyunk a “bármikor mehetek edzésre” időpontot tolni magunk előtt.

Az edzésnapló éppen arra akar “ránevelni”, hogy megszeresd és megszokd a rendszeres mozgás.

hetente 3-4 alkalom nem a világ, ha mindössze 33 perc a Málnárium köredzés.

Itt a helyed két naponta! és meglátod mennyi örömet fog jelenteni a frissességed, fittséged, állóképességed amik mellé még rengeteg boldogság hormon is felszabadul és bár kicsit fáradtan érkeztél, vidáman mész haza tőlünk.

Share This