fbpx

Nézzük csak, hogy milyen szinten tudod formába hozni magad egy hónap alatt, karácsonyig!

Van egy fitnesz bérletet a Málnáriumban – derék dolog! Már meg is tetted az első lépést.

Sajnos azonban ez nem olyan, mint egy cipő, hogy kifizetem és már fel is tudom húzni a lábamra! A fitnesz bérlet csak akkor hoz eredményt, ha ki is használod. A legjobb, ha heti legalább 3 alkalommal eljössz a Málnáriumba egy-egy fél órára edzeni, de ezt most az Adventi időszakban ki tudod egészíteni akár naponta egy-egy 15 PERCES KIHÍVÁS ONLINE EDZÉSSEL.

Miért hívjuk kihívásnak?

A naptári évben két olyan remek alkalom van, amikor megmérettetheted magam és az akaraterődet; ez a húsvét előtti böjt és a karácsony előtti ADVENT, ami hamarosan kezdődik, pontosan november 27-én, vasárnap.

Én ebben az időszakban nagyon szigorú vagyok magammal és 100 %-ban betartom az anyagcserém szerinti táplálkozást – nem eszem semmilyen finomított szénhidrátot, nem eszem tejtermékeket, nem iszom kávét és alkoholt, ráadásul nekem a vörös húsok, húskészítmények, csípős ételek is kerülendők.

Nem egyszerű elhatározás, de ha velem tartasz, akkor nagyon BÜSZKE LESZEL MAGADRA KARÁCSONYKOR, mert végigcsináltad.

Ha még nem tudod, hogy Te milyen anyagcsere típus vagy, akkor egyrészt gyere el hozzám egy műszeres mérésre, másrészt elsőre választhatod a mindenki számára hasznos megoldást, hiszen a finomított szénhidrátok, kenyér, péksütemények, sütik, a tej és az összes tejtermék a legtöbb embernek kerülendő ételek. Az alkohol pedig ráér majd az ünnepléskor.

Ha velem tartasz, akkor a következő játékosan komoly motiváló lehetőségeid lesznek:

  • Válassz magadnak egy kihívás párt a Málnárium klubból, vagy a klubon kívül bárkit, és motiváljátok egymást naponta.
  • Írd le magadnak és a motivációs párodnak, hogy miket határozol el erre a 4 hétre és kérjétek naponta számon egymástól! Mozgás és táplálkozás is legyen az elhatározások között! Az összeírt kihívásaidhoz kérj a Málnárium recepción egy kis rózsaszín borítékot és a neveddel rakd ki a mágneses táblára. Karácsonykor majd ellenőrizhetitek a motivációs pároddal, hogy mit és hogyan sikerült megvalósítani. Készíts a párodnak egy motivációs ajándékot, amit csak akkor kap meg, ha maradéktalanul teljesíti a saját elhatározásait.
  • A Málnárium klubban minden edzéseden húzhatsz egy napi kihívást – és magadnak kell csak elszámolnod, hogy teljesítetted-e?
  • Létrehoztunk 24 db 15 PERCES ONLINE EDZÉS VIDEÓT, amiket az aktív bérlettel rendelkezők Málnárium adventi ajándékként kapják a bérletükhöz. Amíg sül a bejgli, vagy alszik az unoka, ezt a napi rövidke edzést el tudod végezni és karban tarthatod magad, ha éppen aznap nincs időd a klubban edzeni.
  • Mielőtt elkezded az Adventi különleges kihívás „böjtöt”, érdemes egy 10 napos méregtelenítéssel felkészíteni a szervezetedet. Erről hamarosan egy posztban bővebben írok.
  • Végül, de nem utolsó sorban a november 27-én kezdődő adventi első vasárnapig feltétlenül kérj a mentorodtól egy havi kiskontroll mérést, hogy tudd honnan indulsz. Reális cél lehet a heti fél, maximum 1 kg fogyás, de ehhez nagyon nagy akaraterőre lesz szükséged! Kiskontrollért 10 tallért kapsz.
  • Gyere hetente legalább 3 x edzeni, és aki karácsonyig 11 edzésen részt vesz, kap egy Málnárium tornazsákot és végül kisorsolunk egy 10.000 forintos Málnárium utalványt.
  • Készíts karácsonyra ajándékot a motivációs segítő párodnak! Lepd megg valami csekélységgel, mert végigcsináltátok együtt a 4 hét kihívást!
Share This