fbpx

Kavitációs Zsírbontás

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Narancsbőr kezelés

Dekoltázs- és Arcfiatalítás

Varázsold újjá megjelenésed a MÁLNÁRIUMBAN!

Kavitációs zsírbontással és rádiófrekvenciás bőrfeszesítéssel

Mit nyerhetsz vele?

 • Látványosan csökken hasad, combod, feneked mérete
 • Csökkenek ráncaid, megemelkedik arckontúrod
 • Feszesebb lesz a bőröd egész testeden
 • Csökken a narancsbőröd

Ígéretek helyett valódi eredmények!

DE csakis rendszeres edzés és bőséges vízfogyasztás mellett!

MŰKÖDÉSI ELV

A kavitációs zsírbontás (más néven ultrahangos zsírbontás) 4–10 MHz frekvenciájú ultrahanghullám segítségével apró buborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben. Az ultrahanghullám a szövetet és szerveket érintetlenül hagyva kizárólag a zsírszövetre fejt ki hatást. A kavitáció hatására létrejövő buborékok megroppantják a zsírsejtekben tárolt zsírcseppeket. A zsírcsepp alkotórészei (zsírsavak) folyékonnyá válnak, bekerülnek a nyirokáramba, majd távoznak a bélrendszeren keresztül. Az így kialakuló ritmikus masszázs, illetve a vákuum segítségével vérbőség keletkezik, mely elősegíti a fellazított, lebontott zsírsejtek elszállítását.

Ráadásul a fej ahol dolgozik, ott beindítja az anyagcsere folyamatokat, fellendíti a nyirokkeringést, ezáltal megindítva a méreganyagok-, a lerakódott-, fellazított zsírcseppek távozását.

 

Kiválóan feszesíti a bőrt annak elasztikusságának nagy mértékű fejlesztésével, mivel a rádiófrekvenciás kezelésre a bőr válaszreakcióként kollagént kezd termelni, ezáltal feszesítve a bőrt. Ezen kívül rendkívül nagy szerepe játszik a narancsbőr kezelések terén.

A folyamat kizárólag bőséges folyadékbevitel és intenzív mozgás mellett ajánlott, mert ezek segítségével tudnak távozni hatékonyan a szervezetből a folyékonnyá vált zsírsavak.

Hasznos tudnivalók a kezelésekről:

 1. Minden kezelés kellemes, fájdalommentes.
 2. Egyetlen kezelés sem okoz bőrelváltozást, vérzést, duzzanatot vagy véraláfutást.
 3. A kezelések mellékhatás nélküliek és látványos eredményt biztosítanak.
 4. Nem invazív kezelések, tehát nem történik fizikai behatolás a bőr alá.

Mire jó a kavitációs gépes kezelés 

 • Karokon, lábakon, combokon, csípőn, hason, háton, nyakon lévő zsírsejtekben tárolt zsírsavak számát csökkenti – kavitációs fejjel
 • bőrfeszesítő és narancsbőr megszüntető hatása van kiváló kollagén serkentő hatása miatt – RF és Vákuum RF fejekkel
 • Nyugtató, illetve fájdalomcsökkentő hatása lehet ízületi problémák esetében.
 • Kiválóan feszesíti, fiatalítja a megnyúlt, vagy a fogyásból megmaradt többlet bőr réteget testen és arcon egyaránt.
 • Megduplázza a kollagén- illetve az elasztikus rostok mennyiségét az arc- és a testbőrben egyaránt.
 • Fantasztikus a kollagén rekonstrukciós hatása.
 • Nyirokkeringés és anyagcsere gyorsító. Minden kezelés mellett javasolt minimum 2 liter VÍZ elfogyasztása több napon keresztül. A folyamatot, illetve a szétroncsolt zsírcseppek kiürülését hatékonyan segíti a kezelés után végzett edzés. Javasolt egy kezelést segítő, egyénre szabott étrend kialakítása.

FIGYELEM!

A kezelés nem helyettesíti az egészséges életvitelt, a rendszeres izomerősítő és állóképesség fejlesztő mozgást és a kiegyensúlyozott elsősorban személyre szabott egészséges táplálkozást.

40 éves kor felett évente egyre több izmot veszítünk, amit kizárólag intenzív mozgással lehet pótolni és karban tartani. A kavitációs kezeléstől nem keletkezik „kockahas”, ezt csak és kizárólag izomerősítéssel lehet elérni.

A teherbírásod, állóképességed szintén a rendszeres intenzív mozgástól fejlődik.

A zsigeri zsírok tényleges csökkentése kizárólag a  személyre szabott táplálkozással valósítható meg.

Ellenjavallatok

A kezelés ellenjavallt vérzékenységben szenvedők, a kezelendő terület közelében található implantátumokkal rendelkezők, valamint terhesek számára, továbbá a szoptatás alatt

Különbségek más eljárásokhoz viszonyítva

A zsírleszívással ellentétben, ahol a zsírszövet sejtjei is roncsolódnak, a kavitációs zsírbontás nem invazív eljárás és nem roncsolja magukat a sejteket. Mivel a szervezet zsírfelhalmozását ezekkel az eljárásokkal nem lehet megállítani, a fő különbség a két eljárás eredménye között, hogy a zsírleszívás után a szervezet a zsírt más területeken található kötőszövetekben kezdi felhalmozni, míg az ultrahangos kezelés után a zsírlerakódás képes visszatérni a kezelt területre is.