fbpx
Nagyon aktuális lett az immunerősítés ebben a CORONA vírusos időszakban!
Mindenféle vitaminokkal, táplálékkiegészítőkkel igyekszünk megerősíteni szervzetünket, de közben elfelejtjük, hogy maga a táplálkozás az elsődleges energia forrásunk, tehát egyáltalán nem mindegy az immunrendszerünk szempontjából sem, hogy milyen “üzemanyaggal tankoljuk” fel a szervezetünket.
Hozzánk általában és elsősorbn fogyási céllal fordulnak a hölgyek táplálkozási mérésre és tanácsadásra és csak mellékesen legyintenek az egészséges szervezet egyensúlyára.
Pedig éppen fordítva működik az anyagcsere típusú személyre szabott táplálkozási rendszer; először helyre kell állítani a szervezet belső egyensúlyát, ha már a homeosztatika nem jól működik, és “mellékhetásként” a szervezet megajándékoz bennünket az ideális testsúllyal, testzsír-, izom- és zsigeti zsír százalékokkal.
A táplálékkiegészítő szó magában foglalja a lényeget – KIEGÉSZÍTŐ!! Kiegészíti a genetikád szerinti táplálkozásodat!
Tavasszal, a böjti időszakban, de most ebben a corona vírusos időszakban különösen fontosnak tartom, hogy fokozottan figyelj a bemért táplálkozási típusod szerinti étkezésre. Fehérje-szénhidrát-zsír arányokra, hormonrendszered ingerlő ételeinek elkerülésére, kalória bevitelre és a víz ivásra.
Ha már tudod, melyek a számodra JÓTÉKONY élelmiszerek, igyekezz most a lehető legjobban betartani ezt, mert ezekből nyeri a szervezeted a legtöbb energiát, ami az IMMUNRENDSZERED erősítését is segíti.
Ha még nem ismered a genetikai anyagcsere típusodat, jelentkezz a Málnáriumban táplálkozási mérésre most!
Share This