fbpx

Hozzávalók 4 fő részére:

Elkészítés:

A sütőt 190 fokra melegítjük.
A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk, majd 1 ek. olajon megpirítjuk. A gesztenyét éles késsel bevágjuk forrásban lévő vízben kb. 10 percig főzzük, majd meghámozzuk. A zellert is meghámozzuk és kis kockákra vágva 1 ek. olajon megpároljuk.
A megpirított vöröshagymát a 2 ek. zabkorpát, a párolt zellert és az apróra vágott főtt gesztenyét, a felkockázott sonkát és a tojást jól összedolgozzuk a fűszerekkel együtt.
Ezután az előre besózott és borsozott pulykamell szeleteket megtöltjük a masszával és 1 ek. olaj felhasználásával kiolajozott tepsibe fektetjük a tekercseket és kb. 1,5 órán át készre sütjük alufóliával letakarva.