fbpx

Miért salsázz 50-60 évesen?

A salsa nem igényel előképzettséget, mert szépsége az egyszerűségében rejlik. Szabályok elvek nélküli táncnak is nevezik, mert ha érzed a ritmust, nem csinálhatod rosszul.

Jó hangulatban, észrevétlenül folynak le rólad a kilók, és közben még egy jó alap állóképességet és néhány értékes bónuszt is szerzel.

Salsa alkalmas a pszichológiai életkor visszaforgatására.

50-60 éves nőknél gyakran előbukkan a „nekem már reszeltek” hangulat. Elkezdenek célok nélkül botladozva, nőiességükben elbizonytalanodva, önsajnálatba burkolózva, állandóan visszafelé tekingetve a múltban élni, nosztalgiázni.

Ez olyan, mintha csak a visszapillantó tükröt használnánk vezetés közben és bedeszkáznánk a szélvédőt. A befelé fordulással életre kelnek a paradigmák. A kis hangocskák a fejekben azt mantrázzák, hogy ennyi évesen már ezt nem illik, azt nem illik és elkezdenek maguk köré betonfalakat építeni….

Ahogy telnek az évek, egy idő után már nem is érdekli őket, milyen az élet a betonfal túloldalán. Ezt a nemem már a „B-oldal forog” hangulatot segít kiütni a SALSA.

  • mert a salsa kitartóan gyakorolva életérzéssé válik, egyszerűen jókedved lesz tőle,
  • mert a salsa a belső szabadságról szól.

A jó alak fontos, de az igazi nagy TITOK belül rejtőzik….belső szépség, nőies kisugárzás, vonzerő, kecses királynői testtartás, finom, nőies mozdulatok.

Bónuszként kapod mindezeket, és azt a NŐI minőséget, amire minden nő vágyik.

A SALSA-FIT KÖREDZÉS egy különleges új edzésforma, ahol a hidraulikus gépeken végzett izomerősítést ötvözzük a salsa tánclépésekkel 33 másodpercenként váltakozva 33 percen keresztül.

Biztos vagyok abban is, hogy az edzés végére jelen lesz a NŐI a magasabb rezgésszint a teremben.

Share This