fbpx

Annyi mindenben mások vagyunk. 

Miért éppen az étkezésünk lenne egyforma?


Mindenki számára természetes, hogy különböző külső és belső jegyekkel rendelkezünk, különböznek a preferenciáink. Azonban ha étkezésről van szó, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ugyanaz az adag, ugyanaz az összetétel, ugyanaz az étel mindannyiunk számára egyformán megfelelő.

Pedig ezt már saját érzéseink is megcáfolják, amikor egy-egy kiadós étkezést követően hirtelen ránk tör az álmosság vagy felpuffadunk, esetleg fél óra múlva újra ennénk.

Saját megfigyeléseink mellett tudományosan is bizonyított tény, hogy mindenkinek megvan a saját, személyre szabott táplálkozás programja, ami meghatározza, hogy

  • milyen arányban együnk szénhidrátot és fehérjét,
  • mennyi alkalommal együnk naponta,
  • melyek azok az élelmiszerek, amelyek segítik a jó közérzetet, az ideális súly elérését, megtartását.

A Málnárium táplálkozás programja a Horisan Metaboloc Typing® táplálkozási rendszert követi, amely az emberek anyagcsere- és hormontípusa alapján határozza meg saját, egyéni táplálkozási szokásaikat.

Share This