fbpx

Szoktál a csontjaidra gondolni?

vagy csak akkor jut eszedbe, amikor bevered a sípcsontodat?

Pedig nem ártana törődni velük! Hiszen nagyon fontosak. Csontvázunk tartja az egész testünket, védi a belső szerveinket, biztosítja az izmok tapadását, és tárolja az erős egészséges csontsűrűséghez szükséges kalciumot.

Sajnos korunk előrehaladtával – különösen nők esetében a menopauza alatt, amikor megszűnik az ösztrogén termelés, – fellép a csontritkulás veszélye.

Vedd komolyan a védekezést, őrizd meg csontjaid erősségét! Fogyassz kalciumban gazdag ételeket! A legjobb kalcium források a tejtermékek mellett a zöld leveles zöldségek és a legtöbb olajos mag. Testünk nem képes előállítani ezt a csodálatos ásványt, pedig nélkülözhetetlen nemcsak az egészséges csontokhoz és fogakhoz, hanem az izmok, a szív és az idegek megfelelő működéséhez is.

A kálcium bevitel mellett viszont elengedhetetlen a rendszeres izomerősítő mozgás is.

Hogyan tudod megvédeni szervezetedet a csontritkulástól, vagy hogyan tudod enyhíteni a már kialakult tüneteket Málnárium edzéseivel?

 

A Málnáriumot csontritkulás ellen Neked találtuk ki!

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a világszerte kétszáz millió embert érintő csontritkulás (osteoporosis) kialakulása vagy csökkentése ellen az erősítő edzés a leghatékonyabb mozgásforma.

Az erősítő edzéssel megelőzhető a csontsűrűség (BMD)csökkenése.

Miért ajánlott a Málnárium hidraulikus intervall edzés a csontritkulás megelőzésére, enyhítésére?

A Málnárium hidraulkius gépeket úgy állítottuk sorba a köredzésben, hogy váltakozva az alsó test erősítés után felső test erősítés következik. A gépek között a dobogókon laza, pulzuscsökkentő kardió gyakorlatokat végzünk.

A hidraulikus gépeket eredetileg rehabilitációra fejlesztették ki, így kiválóan alkalmas a csontritkulásnál a csontok dinamikus több irányú mozgatására.

A Málnárium edzésen a csontok ásványi anyag tartalmának növekedése mellett izomerősítés is folyik, ami a csontokra ható terhelést csökkenti.

A hidraulikus ellenállással mozgatott gépek a vízben történő edzéshez (aquafitnesz) hasonló erőkifejtést és terhelést jelentenek, így minden korosztály számára ajánlott, sőt kifejezetten orvosilag javallott a csontritkulás kezelésére is.

Csak nők!

Edzésprogramunkat kizárólag nőknek alakítottuk ki, biztonságos, hidraulikus gépeinket a női test igényei szerint fejlesztettük.

33 perc edzés!

Órákon át tartó izzadás helyett a 33 perces edzésen hatékonyan megmozgatod izmaid!
Napod csupán 3%-a!

Intimitás!

A vidám hangulatú, intim, női környezetben szorongás nélkül, felszabadultan mozoghatsz, átadhatod magad az edzés örömének.

Bármikor érkezhetsz!

Nyitvatartásunk alatt non-stop, bejelentkezés nélkül jöhetsz, amikor csak időd engedi.
Mi szeretettel várunk.

Gondoskodás, biztonság!

Az edzéseken pulzusmérővel folyamatosan figyeljük terhelésed, havonta INGYENES kontrollon veszel részt.

A kor nem akadály!

A Málnárium edzésprogramot kiemelten ajánljuk 50+, 60+ hölgyeknek és a nyugdíjas korosztálynak is!

Málnárium – Időpontfoglalás

Foglalj időpontot ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE néhány gyors és egyszerű lépésben!

Ahhoz, hogy pontosan lássuk, hogy milyen gyakorlatokat kell végezned, milyen a fittségi állapotod, kizárólag komplex állapotfelmérés után kezdheted meg edzésed a Málnárium Klubban. Az állapotfelmérés alapján kialakítjuk a Te személyedre szabott edzésprogramodat, hogy a leghatékonyabban és legbiztonságosabban mozoghass. 

Állapotfelmérés Vác

Időpontfoglalás elküldése

Állapotfelmérés Gödöllő

Időpontfoglalás elküldése


* Mindazon résztvevőnknek, akik a felmérést követően elkezdik edzésprogramjukat, az Állapotfelmérés INGYENES.

Amennyiben néhány héten belül nem kezded el az edzést, de kíváncsi vagy fittségi állapotodra, és szeretnéd megtudni, hogyan mozogj hatékonyan, az Állapotfelmérés díja 4500 Ft.

Share This