IGEN! Szánj 33 percet ÖNMAGADRA!

Mindannyian tudjuk, hogy nőként számos szerepben kell helyt állnunk. Dolgozunk, háztartást vezetünk, feleségek és édesanyák vagyunk, intézzük a család ügyes-bajos dolgait … és ebben a nagy megfelelésben bizony sokszor megfeledkezünk ÖNMAGUNKRÓL. Arról, hogy mi is emberből vagyunk!

Ne várjuk meg, hogy lebetegedjünk; vagy ha már a testünk jelez, hallgassunk rá!

A rendszeres mozgás egyszerűen csodákra képes. Akik elkezdték, tudják ezt. KEZDD EL TE IS!

A Málnáriumot Neked találtuk ki!

 

HOGYAN TÖRTÉNIK A MÁLNÁRIUMBAN AZ INTERVALL EDZÉS?

Tudományosan bizonyított, hogy az intervall edzés hatékonysága sokkal nagyobb, mint a hagyományos edzőtermi, vagy a kardió edzéseké, mivel

  • megnöveli a szervezet nyugalmi anyagcsere sebességét, vagyis gyorsítja az elfogyasztott ételek energiává alakítását a szervezetben,
  • az edzés utáni oxigén fogyasztás megnő, így az edzést követően akár 24 órán keresztül pörög az anyagcsere, tehát sokkal hosszabb a hatékonysága,
  • a váltakozó edzés intenzitás miatt hamar beindul a szervezet zsírégetése, ezért már edzés közben is jelentősen nagyobb mennyiségű zsírt tudunk elégetni energiaként,
  • segít csökkenteni az inzulinrezisztenciát, mert javítja a sejtek inzulinérzékenységét.

MIÉRT ELEGENDŐ 33 PERC EGY KOMPLEX EDZÉSRE A MÁLNÁRIUMBAN?

A Málnárium edzésen 8 db saját fejlesztésű hidraulikus gépeken dolgozol. A köredzés úgy zajlik, hogy a gépeken 33 másodpercig megemelt pulzusszámon izomerősítést végzel, majd a gépek közötti dobogón laza, pihentető, pulzuscsökkentő kardió gyakorlatok következnek.

Az edzés folyamatosan zajlik, így bármikor csatlakozhatsz, beállhatsz a körbe a bemelegítés után, majd a 33 perces edzés végén alapos nyújtással zárjuk az edzést.

A MÁLNÁRIUMBAN NEM CSAK IDŐT TAKARÍTHATSZ MEG, HANEM BÁRMIKOR ÉRKEZHETSZ AZ EDZÉSEKRE.

Intimitás!

A vidám hangulatú, intim, női környezetben szorongás nélkül, felszabadultan mozoghatsz, átadhatod magad az edzés örömének.

A kor nem akadály!

A Málnárium edzésprogramban a kor nem számít. Várjuk az 50+, 60+ hölgyekekt és a nyugdíjas korosztályt is!

 

Csak nőknek, csak NEKED!

Edzésprogramunkat kizárólag nőknek alakítottuk ki, biztonságos, hidraulikus gépeinket a te tested igényei szerint fejlesztettük.

Gondoskodás, biztonság!

Az edzéseken pulzusmérővel folyamatosan figyeljük terhelésed, havonta INGYENES kontrollon veszel részt.

Csupán 33 perc edzés!

Órákon át tartó izzadás helyett a 33 perces edzésen hatékonyan megmozgatod izmaid! Napod csupán 3%-a! Szánj ennyit magadra!

Bármikor érkezhetsz!

Nyitva tartásunk alatt non-stop, bejelentkezés nélkül jöhetsz, bármikor, amikor csak időd engedi.
Mi szeretettel várunk.

VIGYÁZZ MAGADRA, VIGYÁZZ AZ EGÉSZSÉGEDRE! MUTASS JÓ PÉLDÁT GYERMEKEIDNEK!

Málnárium – Időpontfoglalás

Ahhoz, hogy pontosan lássuk, és te is megismerd, milyen a fittségi állapotod, milyen gyakorlatokat kell végezned, egy komplex állapotfelmérésre van szükséged, ami után nyugodt szívvel elkezdheted edzésed a Málnárium Klubban. Az állapotfelmérés alapján kialakítjuk a Te személyedre szabott edzésprogramodat, hogy a leghatékonyabban mozoghass.
Ne késlekedj, jelentkezz egy órás, INGYENES Állapotfelmérésünkre most, és vágj bele. 

Állapotfelmérés Vác

Időpontfoglalás elküldése

* Mindazon résztvevőnknek, akik a felmérést követően elkezdik edzésprogramjukat, az Állapotfelmérés INGYENES.
Amennyiben néhány héten belül nem kezded el az edzést, de kíváncsi vagy fittségi állapotodra, és szeretnéd megtudni, hogyan mozogj hatékonyan, az Állapotfelmérés díja 4500 Ft.