fbpx

MÁLNÁRIUM – TÖBB MINT FITNESZ!

Célunk, hogy mindazoknak megoldást és segítő kezet nyújtsunk, akik szeretnének egészségesebben, vékonyabban, energikusabban, mosolygósabban, fájdalommentesebben … vagy egyszerűen csak másképp élni!

Szeretettel köszöntelek a Málnáriumban!


Málnási Csizmadia Éva vagyok
, a Málnárium egyik megálmodója és a névadója. Dédapámtól örököltem ezt a szép első családnevem, aki remélem örömmel és büszkén fogadná, hogy nevét még tovább örökítjük ily módon is.

50 éves elmúltam, és életem első fél évszázada alatt megtanultam járni, írni, olvasni, kijártam az iskoláimat, idegenforgalmi közgazdászként lediplomáztam, felneveltem négy gyönyörű gyermeket. Életem második felében azt tervezem, hogy az összegyűjtött tapasztalataimat megosztom másokkal és arról álmodozom, hogy rengeteget mesélek majd számtalan unokámnak.

Mióta az eszemet tudom a nőiség foglalkoztat; az anyaság, a család, a női szerepek sokfélesége nagyon izgalmas feladatokat kínál és kínált mindig is számomra. Amíg kicsik voltak a gyermekeim családi kisbabás szállodát üzemeltettem Balatonon, és aktívan közreműködtem egy Waldorf iskola létrejöttében. A szervezés, és egy-egy új rendszer létrehozása, felépítése nagy kihívás, úgyhogy amint kirepültek a gyerekek, belevágtam egy női fitnesz klub működtetésébe. Itt találkoztam és dolgoztam együtt Bogival, aki ugyan a lányom lehetne, de érett személyiségével hamar a társam lett a mostani Málnárium rendszerünk kialakításában, ami immár TÖBB, MINT FITNESZ, hiszen a rendszeres mozgás mellett személyre szabott táplálkozási programja is van.

Gyors égetésű fehérje típus vagyok és tipikus mellékvese alkattal rendelkezem. Hogy ezek az anyagcsere típusok mit jelentenek és miért fontosak számunkra? Abban van jelentőségük, hogy megismerjük szervezetünk működésének üzemanyagait, hogy mely táplálékok hatnak jótékonyan energiatermelésünkre és milyen betegségekre vagyunk hajlamosak. Ha ismerjük testünket, akkor lehetőségünk van arra, hogy alkalmazkodjunk genetikai adottságainkhoz és egészségünk védelmében megfelelően táplálkozzunk.

A Málnáriumban igyekszünk ezt a gondolkodásmódot hirdetni, ezért ha csatlakozol hozzánk, ígérem,

MEGTANÍTUNK TUDATOSAN TÁPLÁLKOZNI! 

Remélem, hamarosan találkozunk!


Ertl Boglárka
vagyok a Málnárium másik megálmodója. Évával 2013 óta dolgozom együtt a fitnesz területén. Az évek során megjelent bennünk az igény, hogy egy közös vállalkozást szeretnénk életre hívni. Munkakapcsolatból barátság lett és ez elengedhetetlen ahhoz, hogy szívvel-lélekkel tudjuk csinálni vállalkozásunkat. Egy olyan hálózatot alapítunk, amely a 40+-os női korosztályt célozza meg, de 65 év felett is bátran járhat hozzánk edzeni bárki.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem rekreáció szervező és egészségfejlesztő szakon. Az egyetem óta szinte folyamatosan tanulok és a rehabilitációs, prevenciós területen tevékenykedek. Tanulmányaimat folyamatosan bővítem. Ez egy olyan szakma, ahol minél többet tudsz, rájössz, hogy még mindig milyen keveset.

Célom, hogy biztonságos és hatékony edzést nyújtsunk a hölgyeknek kortól függetlenül. A mozgás számomra a mindennapos élet része, hiszen e nélkül testünk nem tudna életben maradni. A csapatsport megtanított arra, hogy kitartó és alázatos legyek. Ezek olyan tulajdonságok, melyeket az élet minden területén tudok hasznosítani.

Szerencsés vagyok, mert a munkám egyben a hivatásom is. Hiszek benne, hogy minél több emberhez érünk el, annál többeknek lesz egészségesebb az élete.

Meggyőződésünk, hogy mindenkiben ott lapul a változás csírája. Benned is! A tapasztalataink pedig azt mutatják, hogy egy segítő kéz jó helyen és jó időben, képes szárba szökkenteni a szándékot, és elindul a változás. Néha persze óhatatlanul jöhetnek hullámvölgyek, de ha egy inspiráló környezet, következetes és hatékony támogatás, célzott program áll mögötted, átlendülsz a mélyponton is, és eléred a kitűzött célt.

Jelmondatom:
“Akik úgy vélik, hogy nincs idejük a testmozgásra,
azok előbb-utóbb kénytelenek lesznek időt szakítani a betegségre.”
Edward Stanley


VÁRLAK TÉGED IS A 33 PERCES EDZÉSEMEN,
ÉS MEGTANÍTALAK HATÉKONYAN MOZOGNI!

A sport, ami nélkül nem lenne teljes a hetem smile

Egy gazdag, finom fogás ebédre cool

„… nyílik még a sárga rózsa …” smile

Csak mosolyogva, könnyedén wink

Kedvenc ebédem, vacsorám … laughing

Gyönyörűek és büszkék smile

Tudunk, és akarunk is segíteni, hogy megszülessen az elhatározás. Átsegítünk a nehéz időszakokon is, amikor elvész a belső lendület.
Ez a munkánk, a hitvallásunk, mi ebben vagyunk nagyok!  Ezért vagyunk itt! 

SÚLYCSÖKKENTÉS?    JÓ KÖZÉRZET, VITALITÁS?    FÁJDALOMMENTES ÉLET?