fbpx

Málnárium – rehabilitáció

Remélem, hogy Neked nincsenek gerinc-, hát-, vagy egyéb ízületi problémád. De ha mégis, akkor éppen jó helyen vagy, mert a Málnárium klubban kiemelt figyelmet és odafigyelést fordítunk ezekre a problémákra.


IDŐPONT FOGLALÁS: 06 (30) 212 64 01

Szász Gabriella

A Málnáriumban Szász Gabriella a szakképzett felelőse a gyakori ízületi problémáknak.

Gabi a legmodernebb módszerekkel tud segíteni, és azt vallja, hogy a legrosszabb, ami a fájó ízületekkel történhet, a pihenés.

Az ízületi bántalmak kezelési módszere nagyon sokáig a pihenés, sőt az egyhelyben fekvés volt. Persze ez logikusnak is tűnik, hiszen azt gondolták, hogy a pihenés és tehermentesítés hatására képes regenerálódni, újjáépülni az ízület. A tudomány mai állása szerint viszont ez a nézet teljes mértékben elavult és megcáfolt. Ha egy fájós térdet pihentetünk, akkor még kevesebb ízületi folyadék termelődik – ami az egész rendszer kenőanyaga – az amúgy is kiszáradástól fenyegetett ízületi szövetekben.

Ráadásul az ízület körül lévő izomzat az egyetlen, ami tehermentesítheti a károsodott ízületet, ami a pihenés hatására egyre sorvad, ezzel még nagyobb tehernek kitéve a fájdalmas testrészt.

Szilvi különböző terápiás módszerekkel helyre tudja állítani az évek alatt kialakult helytelen testtartást, a tested egészséges egyensúlyát és utána 110 éves korunkig a tested boldogan fog szolgálni Téged!

„Gyerekkoromtól kezdve lételemem volt a mozgás, így nem is volt kérdés, hogy a hivatásom is ez lesz. Rekreációszervezés szakon, Fitness-Wellness szakirányon szereztem diplomát 2013-ban. Majd egy edzőteremben helyezkedtem el edzőként, ahol különböző életkorú és egészségi állapotú embereknek segítettem megszeretni a mozgást és teljesebb, egészségesebb életet élni. Célom mindig túlmutatott a hagyományos személyi edzéseken, komplex, testet-lelket érintő változást szeretnék elérni. Mikor Magyarországon is elérhetővé vált a modern szemléletű sportrehabilitációs tréneri képzés egy álmom vált valóra. Tanulmányaimat a Feövenyessy Akadémián végeztem és számtalan egyéb manuálterápiás és mobilizációs technikát sajátítottam el képzések formájában. Célom, hogy mind sportolók, mind hobbi sportolók, mind hétköznapi emberek mozgásszervi bántalmakkal, sérülésekkel, sport ártalmakkal maximális bizalommal fordulhassanak hozzám. Közösen a rehabilitáción túlmutatva egészségesen, akár teljesítmény növekedéssel és a jövőbeni sérülések lehetőségének minimálisra csökkentésével, elégedetten távozzanak.”