fbpx

FIGYELEM!
Ha már anyagcsere típusod szerint táplálkozol, akkor figyelj oda! Ennek a krémnek nagyon alacsony a szénhidrát tartalma, de a zsírtartalma viszont kiemelten magas. Biztosan nem önmagában fogyasztod majd, hanem valami finom teljes kiőrlésű kenyérrel és zöldségekkel, így tökéletesen beállíthatod az étkezésed arányait.

HOZZÁVALÓK     fehérje szénhidrát zsír kcal
tojás 5 db 35 2 31 442
medvehagyma levél 10 db 0 0 0 0
kókuszzsír 2 ek 0 0 24 207
mustár 3 ek 2 2 2 35
tejföl 1,5 dl 5 6 30 324
só, bors            
4 fő részére     42 10 87 1008
1 fő részére     11 3 22 252
arány     30% 7% 63%  

Elkészítés

A tojásokat 8 percig főzzük, ha kihűltek, megpucoljuk, és a megfőtt fehérjét és sárgáját kettészedjük.

A fehérjét a medvehagymával együtt nagyon apróra vágjuk és félretesszük. A sárgáját egy edénybe tesszük, a vajat hozzáadjuk és egy villával simára, keverhetőre törjük. Ezután hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt, és simára keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Végül összekeverjük az összeaprított fehérjével és medvehagymával, majd legalább 30 percre hűtőbe tesszük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

FIGYELEM!

Ennek a krémnek nagyon alacsony a szénhidrát tartalma, de a zsírtartalma viszont kiemelten magas, de biztosan nem önmagában fogyasztod, hanem valami finom teljes kiőrlésű kenyérrel és zöldségekkel, így tökéletesen beállíthatod az étkezésed arányait.

 

Share This