fbpx

Málnárium Partner Program

Üzlettársakat keresünk hölgyekre specializálódott fitnesz rendszerhez!

Gödöllőn és Vácon már évek óta egységes rendszerben működik két különleges, évek óta stabil törzsvendégkörrel rendelkező és folyamatosan bővülő létszámú női fitnesz terem.

A pandémia alatt kidolgozott online edzés programok lehetővé tették a folyamatos üzemelést, ráadásul az online rendszer folyamatosan kiváló kiegészítője a fitnesz programnak.

Részletekben is kidolgozott üzemeltetési, arculati,  marketing és értékesítési kézikönyv segíti a napi és hosszú távú munkát. A speciális 40+, 50+, 60+ női vendégkör hosszú távon biztosítja a fitnesz klub stabil működését, mert a hagyományos fitnesz ipar ezt a kört nem szólítja meg, így nincs versenytársa.

A működést saját szoftver rendszer segíti időpont foglalási, vendég nyilvántartási, táplálkozás figyelési és számlázási programmal: https://www.fitt.malnasoft.com/

Az üzemeltetési szoftverről bővebbem itt találsz információt: https://malnasoft.com/

Az évek óta jól bevezetett és kiválóan működő fitnesz programhoz 8 db saját fejlesztésű és gyártású hidraulikus fitnesz gép tartozik, amelyeken jelenleg nonstop intervall köredzést folytatunk.

Az üzemeltetést elsősorban a célcsoporttal megegyező érett üzletasszony részére ajánljuk!

Jelentkezz és 72 órán belül telefonon visszahívunk személyes egyeztetés miatt!

Itt olvashatod el a regisztrációhoz szükséges adatkezelési tájékoztatónkat.

Share This