Mérés után leggyakrabban felmerülő kétségek, ijedelmek

Most már mindent tudsz magadról?

Kaptál egy használati utasítást, de vajon tudod-e hogyan fogj hozzá?

Ijesztő gondolataid születnek már a mérésen, de miután hazamész végképp elveszted minden reményt?

  • Ennyi mindent egyszerre nem tudok megváltoztatni!
  • Lehetetlen mindent betartani.
  • Biztosan nem tudok lemondani a kedvenc ételemről
  • én ezt úgysem tudom végigcsinálni.

Teljesen érthető, hogy ennyi bizonytalanság keletkezik benned. Hiszen nagyon nagy erőfeszítést, odafigyelést és kitartást igényel ekkora változtatás.

Sokkal egyszerűbb lenne bekapni egy csodabogyót és táplálkozni úgy, ahogyan eddig.

Vagy kísérletezni egy másik véges idejű kúrával. Hátha az végre megoldana minden problémámat.

Ugye nem gondolod komolyan, hogy energia befektetés nélkül elérheted a célodat?!

A saját szervezeted megismeréséhez megtetted az első lépést azzal, hogy belevágsz a rendszeres edzésekbe és nyitott vagy a táplálkozásod átalakítására is.

A méréssel kapsz egy „használati utasítást”, ami a következő lépcsőfok a megteendő úton. Ez a szolgáltatás nem egy kész tabletta, amit bekapva máris megtörténik a csoda és eléred a kitűzött céljaidat. Mostantól az elhatározásodon felül komoly lépéseket is kell még tenned. Nagy szükség lesz a kitartásodra! Nem ígérhetek mást a tudáson kívül, minthogy segítek minden lépésednél, motivállak és válaszolok kérdéseidre. Érhetnek meglepő és ismeretlen információk, amik időnként talán ellentmondanak eddigi ismereteiddel, tehát szükséged lesz a kölcsönös bizalomra is egymás között.

A most kezdődő út rögös lesz, mert naponta izzadnod kell az edző teremben és a konyhádban is, minden alkalommal át kell lépned a komfortzónádat, mert csak úgy tudsz eredményeket elérni. Táplálkozásodat pedig a saját anyagcseréd követelményei alapján át kell alakítanod, ami további kényelmetlenségekkel járhat. Éhezni viszont nem fogsz, ezt megígérhetem!

A Málnárium komplex edzés és táplálkozási módszer nem ígér gyors és izzadás-, valamint lemondás mentes változást.

„Az erdőből kivezető út sajnos épp olyan hosszú, mint a befelé vezető volt”

Ha belevágsz, már 2 hét alatt meg fogod érezni, hogy a változtatás valódi változásokat eredményez. Mivel minden mindennel összefügg, így érdemes komplexen belevágni a program megvalósításába, hogy minél hamarabb eredményeket érj el. A legfontosabb feladatod, hogy figyeld magad és vedd észre a változásokat és az összefüggéseket a táplálkozásod és a közérzeted között.

Figyeld meg, hogy

  • amikor kívánós vagy, korábban hogyan, mit és milyen arányban ettél. Ha jól eszel, akkor nő a sejtszintű energiád, tehát nincs szükséged időleges „doppingra”.
  • amikor kajakómád van, vagy elfáradsz étkezés után, akkor valóban jót és jó arányban ettél-e. A neked való étel a Te „üzemanyagod”, tehát energiát ad, nem pedig fáradtságot.