fbpx
Elkészítés

A tojásokat keményre megfőzzük és hosszában kettévágjuk és egy jénai tálba fektetjük. A kemény sárgáját villával összetörjük, rizstejszínnel, zabpehellyel, mustárral, sóval, borssal fűszerezzük. A sonkát és a hagymát nagyon apróra összevágjuk és a masszához adjuk, majd a fél fehérjékbe adagoljuk. A maradék rizstejszínt a töltött tojásokra öntjük. 180 fokon 10-15 perc alatt megsütjük és melegen tálaljuk.

Elkészítés

A tojásokat keményre megfőzzük és hosszában kettévágjuk és egy jénai tálba fektetjük. A kemény sárgáját villával összetörjük, rizstejszínnel, zabpehellyel, mustárral, sóval, borssal fűszerezzük. A sonkát és a hagymát nagyon apróra összevágjuk és a masszához adjuk, majd a fél fehérjékbe adagoljuk. A maradék rizstejszínt a töltött tojásokra öntjük. 180 fokon 10-15 perc alatt megsütjük és melegen tálaljuk.

Ismerd meg Te is anyagcseréd működést és gyere el a Málnáriumba műszeres táplálkozás mérésre

https://malnarium-vac.hu/taplalkozas