fbpx

Málnárium – MASSZÁZS

Ha szeretnél az edzések mellett egy kis lazítást és kényeztetést,  jelentkezz be Berecz Orsihoz!


IDŐPONT FOGLALÁS: 06 70 202-0577

BERECZ ORSOLYA
gyógymasszőr

Berecz Orsolya vagyok, gyógymasszőrként 2011 óta foglalkozom különböző masszázsterápiákkal és egyéb kiegészítő kezelésekkel.

Hiszem, hogy lételemünk a mozgás. Ma a mozgásszegény életmód az egészségünket érintő, egyik legnagyobb probléma, amely sok betegségünk okozója lehet.

Egyéb mozgásterápiákkal kiegészítve, nem csak a prevencióban, de már meglévő probléma esetén, a rehabilitációban is látványos eredményekre számíthatunk, rendszeres masszázsterápiával.

Testünk egy csodálatos rendszer, amely képes öngyógyító folyamatokra, így a mi feladatunk, hogy ebben támogassuk. A masszázs kiváló eszköz e folyamatok beindítására.

A klasszikus svédmasszázs mellett tovább mélyítettem tudásom a keleti irányzatokban is. Az így megszerzett holisztikus ismereteket személyre szabottan alkalmazom a kezeléseim során. 

Bizalommal fordulhat hozzám bárki, aki felfrissülni, relaxálni, gyógyulni szeretne!

Bejelentkezés: 0670/202-0577

Kezeléseim:

Klasszikus svédmasszázs:

A svédmasszázs fő célja a vér oxigén szintjének növelése, illetve az izmok és a szövetek méregtelenítése. A gyúró és dörzsölő mozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat, amelynek köszönhetően vendégeim felfrissülten térhetnek vissza normál életritmusukba. A masszázs relaxáló hatású verziója egy gyengédebb simító mozdulatokra épülő technikán alapszik, amely szintén jótékonyan hat az izmokra és a bőrre is. A kezelés masszázságyon történik, melynek során természetes hatóanyagú, natúr masszázsolajakat használok.

 

Keleti relax masszázs (kombinált masszázs):

A keleti tradicionális száraz masszázsok elemei, ötvözve a nyugati olajos technikákkal.

A keleti masszázsokban,(mint a thai- és yumeiho masszázs) az  izmok masszírozása mellett, a test energiapályáin (meridián vonalakon) is végighaladunk, így oldjuk fel az ott lévő feszültségeket.

Ebben a masszázsban a keleti gyógymódokhoz igazodva az egész testet veszem kezelésbe, száraz kimozgatásokkal, nyújtásokkal, majd olajos fogásokkal, így nyújtva teljes testi-lelki felfrissülést az egészségeseknek és a gyógyulni vágyóknak egyaránt.E kezelés kitűnő hatással van az idegrendszerre, izmokra, ízületekre, emellett relaxáló és stresszoldó hatású.

A kezelés földön történik, részben olajjal, részben törölközőn keresztül végzett fogásokkal, nyújtásokkal, kimozgatásokkal.

 

Frissítő talpmasszázs:

A talp azon testrészünk,mely a legnagyobb igénybevételnek van kitéve nap mint nap. Megérdemli hát, hogy kellő figyelmet szenteljünk neki és rendszeresen foglalkozzunk vele.  A frissítő talpmasszázs a reflex masszázson alapszik. Itt azonban most nem a reflexpontok kezelésén van a hangsúly, hanem a talp és a lábfej teljes területének átmasszírozásán. Cél, hogy a nyirok- és vérkeringés serkentésével segítsük az anyagcsere folyamatok zavartalan működését, megakadályozzuk a salakanyagok lerakódását. Emellett az igénybevett lábszár, lábfej és a talp izmait ellazítsuk, kisízületeit átmozgassuk, kötőszövetes környezetét karbantartsuk.

Face lifting arckezelés Biola termékekkel:

Szuper frissítő kezeléssorozat 7 lépésben,mely után a víz- és tápanyaghiányos arcbőr újjászületik. A kezelés tartalma: egy arctejes tisztítás,krémpeeling,pH korrigálás,bőrfeszesítés, szemkörnyékápolás,bőrfeszesítő arc- és dekoltázsmasszázs,majd zárásképp egy tápláló maszk felhelyezése.

Kezeléseimhez a kiemelkedő minőségű, főként magyar alapanyagokból készült Biola termékcsalád kozmetikumait használom.