fbpx

Éva – tulajdonos, edző és táplálkozási tanácsadó

A Málnárium egyik megálmodója és a névadója vagyok. Dédapámtól örököltem ezt a szép első családnevem, aki remélem örömmel és büszkén fogadná, hogy nevét még tovább örökítjük ily módon is. 60 éves elmúltam, és életem első fél évszázada alatt megtanultam járni, írni, olvasni, kijártam az iskoláimat, idegenforgalmi közgazdászként lediplomáztam, felneveltem négy gyönyörű gyermeket. Életem második felében azt tervezem, hogy az összegyűjtött tapasztalataimat megosztom másokkal és arról álmodozom, hogy rengeteget mesélek majd számtalan unokámnak.

Mióta az eszemet tudom, a nőiség foglalkoztat; az anyaság, a család, a női szerepek sokfélesége nagyon izgalmas feladatokat kínál és kínált mindig is számomra. Amíg kicsik voltak a gyermekeim családi kisbabás szállodát üzemeltettem Balatonon, és aktívan közreműködtem egy Waldorf iskola létrejöttében. A szervezés, és egy-egy új rendszer létrehozása, felépítése nagy kihívás, úgyhogy amint kirepültek a gyerekek, belevágtam egy női fitnesz klub működtetésébe. Itt találkoztam és dolgoztam együtt Bogival, aki ugyan a lányom lehetne, de érett személyiségével hamar a társam lett a mostani Málnárium rendszerünk kialakításában, ami immár TÖBB, MINT FITNESZ, hiszen a rendszeres mozgás mellett személyre szabott táplálkozási programja is van.

Gyors égetésű fehérje típus vagyok és tipikus mellékvese alkattal rendelkezem. Hogy ezek az anyagcsere típusok mit jelentenek és miért fontosak számunkra? Abban van jelentőségük, hogy megismerjük szervezetünk működésének üzemanyagait, hogy mely táplálékok hatnak jótékonyan energiatermelésünkre és milyen betegségekre vagyunk hajlamosak. Ha ismerjük testünket, akkor lehetőségünk van arra, hogy alkalmazkodjunk genetikai adottságainkhoz és egészségünk védelmében megfelelően táplálkozzunk.

A Málnáriumban igyekszünk ezt a gondolkodásmódot hirdetni, ezért ha csatlakozol hozzánk, ígérem, hogy

MEGTANÍTUNK TUDATOSAN TÁPLÁLKOZNI