fbpx

Málnárium köredző és csoportos aerobic edző

Béki Mariann vagyok. Gyerekkorom óta szeretek sportolni, a mozgás az életem része.  Ezért is választottam a sport világát, ebben az irányban folytattam a tanulást. Elvégeztem a Szinergia Üzleti Szakképző Iskola Sportedző, Aerobik, Gerinc tréner, Complex Body-Balls, Step speciális képzéseit, majd a későbbiekben az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Személyi edző szakát.

Öt éve dolgozom a szakmában. Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a munkája a hobbija is. A mai felgyorsult világban fontosnak tartom a mozgást, annak népszerűsítését.

Csoportos óraadóként megtanultam több felé koncentrálni, míg a tökéletes kivitelezés mellett akár segítséget nyújtani és motiválni. Személyi edzőként sok edzéstervet készítettem az adott személyre szabottan. Mindig örömmel tölt el, amikor látom, hogy az edzésnek eredménye van, a résztvevő is elégedett a teljesítményével, idővel változtat az életmódján, megszereti a sportot.

Szabadidőmben rendszeresen futok, kirándulok, túrázok és olvasok. Szeretem a természetet, szeretek felfedezni számomra új helyeket, de természetesen a már jól ismert, megszervezett túrákat is figyelemmel kísérem. Amikor tehetem nem csak hazánk csodás tájait fedezem fel, hanem külföldi utazásokkal színesítem az életem.

A célom az, hogy minél többen válasszák az egészséges életmódot, tegyenek a saját egészségükért. Mozogjanak, hogy megújult erővel, energiával feltöltődve tudják a mindennapjaikat élni.

Keressetek bizalommal.

Share This