fbpx

Gabi – klub menedzser

Sokáig csak hobbi volt a sport az életemben, egy olyan biztos pont, amihez minden helyzetben fordulhattam, ami minden alkalommal feltöltött. Aztán később rájöttem, hogy ami még inkább boldogabbá tenne az az, hogy másoknak is átadhassam a mozgásban rejlő fejlődési lehetőséget, a mozgás szeretetét és minél több embert tereljek egy aktívabb élet felé.

Az alapoknál szerettem volna kezdeni, így elvégeztem a Testnevelési Egyetem Fitnesz és személyi edző szakot, ezt követte egy gerincterapeuta és jógaoktatói képzés. Az elmúlt időszakban az érdeklődésem a rehabilitáció irányába fordult, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben tudjak segítséget nyújtani a hozzánk fordulóknak.

Célom, hogy segítsek másoknak egészségesebb és tudatosabb életet élni egy személyre szabott, szélsőségektől mentes, követhető táplálkozás és megfelelő mozgás rendszeres kombinációjával a Málnárium Klubban.

Egyre többen csatlakoznak hozzánk és nagyon büszkék vagyunk rájuk, hogy mennyit tesznek magukért és az egészségük érdekében napról napra. Mindenkit várunk szeretettel!