fbpx

Olajosné Fejes Márta

Olajos Fejes Márta vagyok hivatásomat tekintve hivatalos működési engedéllyel rendelkező egészségügyi szakdolgozó, fitoterapeuta, reflexológus, Horisan Metabolic Typing® szaktanácsadó, egészségfejlesztő, Feng-shui és életmód tanácsadó.

Életmódom, életszemléletem, munkám: az embert körülményeivel, testi, lelki, szellemi, érzelmi egységével teljesként tekintő szemléletű természetgyógyászat. Ezen elvek mentén tevékenykedem, s ezt tanulom folyamatosan, immár bő 30 éve. Mivel magamon tapasztaltam, így kamasz koromban is tudtam már, hogy az étkezés, az élelmiszerek, milyen döntő jelentőséggel bírnak kedvem, hangulatom, aktivitásom, terhelhetőségem, jól létem szempontjából, ezért évekig kerestem a genetikai sajátosságokon alapuló, arra épülő, egyénre jellemző étkezés rendszerét, megjelenítésének, mérhetőségének módját, eszközét, módszerét.

Érdemes volt, mert jó pár évvel ezelőtt végre megtaláltuk egymást. Először csak anyagcseretípus mérésre jelentkeztem, ahol a Horisan Metabolic Typing® szakértő – minden kétséget kizáróan s mindenre kiterjedően -, meghatározta egyéni sajátosságaimat. Akkor, az addig elkövetett táplálkozási hibáimmal való szembesülés első sokkjának elmúltával azt gondoltam: most, hogy tudom, valóban létezik A MÓDSZER, bármikor rákapcsolódhatom, bármikor elkezdhetem. Legjobb lenne azonnal. Megértettem, hogy mi a legjobb nekem, hogy mitől működöm optimálisan, úgy értem: nem csak a testem, hanem a gondolkodásom, az aktivitásom, az életszemléletem, egyszóval az életem. Irányt mutatón éreztem, hogy mi rossz és mi a jó nekem…

Mostanra persze már azt is tudom, ennek mi az oka, és azt is, hogy miért van értelme pontosan követni az ajánlást.

Aztán, mert olyan szinten talált rám a módszer és a téma, ahogyan azt vágytam, az élet megadta a számomra legjobbaktól, leghitelesebbektől való megtanulás lehetőségét! Elsajátítottam magát a módszert, magyar és német szakértők előtt is sikeresen levizsgáztam belőle – így hivatalosan én is Horisan Metabolic Typing® szaktanácsadóvá lettem.

Természetesen továbbra is tanulok rendületlenül és folyamatosan. Megvásároltam az eszközöket, amikkel mérhetővé, láthatóvá, értelmezhetővé tehetőek egyéni sajátosságaink, s immár készen állok arra, hogy lelkesen és bátran hívjalak: gyere, tarts velem!

Tudva azt is, hogy ez a metodika túlmutat a táplálkozáson, hiszen egyénre és típusra szabott sportajánlással teszi teljessé az életmód megváltoztatását, fenntarthatóságát.

Amit ezzel az egész életen át tartható és tartandó módszerrel kínálok, az a magasabb energiaszint, sokkal jobb közérzet, optimális és megőrizhető testsúly, és ideális testösszetétel. Táplálkozási ajánlásod betartásával szervezeted egészségesen működik majd, és a természetes egyensúlyod elérésével helyreállíthatod tested öngyógyító mechanizmusait. A döntés is, a kivitelezés is a saját kezedben van. Én várlak és segítelek a váltásban!

Share This