fbpx

Ertl Boglárka – alapító, személyi edző és rehabilitációs edző

A Málnárium másik megálmodója vagyok. Évával 2013 óta dolgozom együtt a fitnesz területén. Az évek során megjelent bennünk az igény, hogy egy közös vállalkozást szeretnénk életre hívni. Munkakapcsolatból barátság lett és ez elengedhetetlen ahhoz, hogy szívvel-lélekkel tudjuk csinálni vállalkozásunkat. Egy olyan hálózatot alapítunk, amely a 40+-os női korosztályt célozza meg, de 65 év felett is bátran járhat hozzánk edzeni bárki.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem rekreáció szervező és egészségfejlesztő szakon. Az egyetem óta szinte folyamatosan tanulok és a rehabilitációs, prevenciós területen tevékenykedek. Tanulmányaimat folyamatosan bővítem. Ez egy olyan szakma, ahol minél többet tudsz, rájössz, hogy még mindig milyen keveset.

Célom, hogy biztonságos és hatékony edzést nyújtsunk a hölgyeknek kortól függetlenül. A mozgás számomra a mindennapos élet része, hiszen e nélkül testünk nem tudna életben maradni. A csapatsport megtanított arra, hogy kitartó és alázatos legyek. Ezek olyan tulajdonságok, melyeket az élet minden területén tudok hasznosítani.

Szerencsés vagyok, mert a munkám egyben a hivatásom is. Hiszek benne, hogy minél több emberhez érünk el, annál többeknek lesz egészségesebb az élete.

Meggyőződésünk, hogy mindenkiben ott lapul a változás csírája. Benned is! A tapasztalataink pedig azt mutatják, hogy egy segítő kéz jó helyen és jó időben, képes szárba szökkenteni a szándékot, és elindul a változás. Néha persze óhatatlanul jöhetnek hullámvölgyek, de ha egy inspiráló környezet, következetes és hatékony támogatás, célzott program áll mögötted, átlendülsz a mélyponton is, és eléred a kitűzött célt.

Jelmondatom:

“Akik úgy vélik, hogy nincs idejük a testmozgásra,
azok előbb-utóbb kénytelenek lesznek időt szakítani a betegségre.”

Edward Stanley

VÁRLAK TÉGED IS A 33 PERCES EDZÉSEMEN,

ÉS MEGTANÍTALAK HATÉKONYAN MOZOGNI

Share This