Szuperül sikerült az első MÁLNÁRIUM FITT NAPOK  rendezvényünk.

Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát és sikerült új információkat kapni egészséges életmód, mozgás, táplálkoáz és rehabilitáció terén.

Új kolléganőnk, Szabó-Berthold Szilvi nagyon kedvesen így foglalta össze a rehabilitációs felmérésen nyert tapasztalatait:

„Nagyon pozitív tapasztalat volt számomra ez a 3 nap, de fárasztó is 🙂  Jó volt látni, hogy ennyi hölgy akar komolyan tenni az egészségéért. Volt akiket a rövid kis tesztek érdekeltek, de voltak, akik át akarták velem beszélni a fennálló problémájukat, és tanácsot kértek. Minden olyan hölgy, aki már tagja a Málnáriumnak nagyon pozitív tapasztalatokról számolt be és lelkesen meséltek az eddigi eredményeikről. Szerintem az ilyen programok nagyon jól építik a személyes kapcsolatokat, és az új érdeklődők mellett a meglévő vendégeknek is egy kis színt visz a klubbéli hétköznapjaikba. Köszönöm, hogy én is részese lehettem!?

Ez itt pedig Máthé Marcsi véleménye, aki a BIOCOM termékekkel érkezett minden nap:

Nagyon jónak találtam ? Köszönöm a lehetőséget! Alapvetően úgy készültem ill. olyan termékeket vittem, amelyek az edzéshez előnyösek. Az alábbiak arattak nagy sikert.

  • Mivel tudunk súlyt/étvágyat csökkenteni? A SLIM40 fogyókúrás italpor általánosan elnyerte a tetszést.
  • Erek tisztítása, meszesedés lebontása az erekről, nyaki csigolyákról – Circuline, gyógynövény komplex.
  • Kollagén – elérhető kapszulás változatban és mangós italporként. Bőr, köröm, haj, ízületek, szívizom, szemizom állapotának javítására.
  • Mirtill krém – ’itt fáj, ott fáj krém’ sokoldalúan használható: száraz bőrre, pattanásokra, égésre, napégésre, ekcémára, gyulladáscsökkentésre, reumás panaszokra, horzsolásra, rovarcsípésre, gyantázás után pedig bőrnyugtató hatású.
  • Botanifique szépségkozmetikumok közül kéz- és testápoló krémek, mind az állaga, mind az illata elvarázsol. Natúr krémek a botanikus kertből: fűszernövények és tápláló olajok, vitaminok elegye.

üdv. Marcsi 🙂