fbpx

MÁLNÁRIUM FITT NAPOK

Készülj a nyárra FITTEN!

Ilyen még nem volt Vácon! Itt az ideje, hogy megszervezzük!

A Málnárium Fitnesz a megoldás!

Nos, számos kitartó és lelkes vendégünk töretlen szorgalma és bizalma bizonyította, hogy valóban így van. Számunkra ez a legnagyobb öröm! Az alábbiakban pedig megtudható, hogy nemcsak a külső, de a belső megújulásra is megvannak az eszközeink.

A célokat persze sokszor nem könnyű elérni, de a hozzá vezető utat határozottan élménydússá tudjuk tenni egy igazán támogató közösségben!

 

Tarts velünk az első Málnárium napok programjain és győződj meg erről személyesen!

 

 

2022. június 7-10.

PROGRAMOK 

 • Állapotfelmérés értéke 4.500,- Ft
  • Testösszetétel mérés
  • Alakelemzés – test körméretek
  • Kardió mérés
 • FITTSÉGI teszt értéke 1.000,- Ft 
 • Málnárium intevall köredzés személyi edzővel értéke 2.000,- Ft
 • Vércukor mérés értéke 500,- Ft
 • Koleszterin mérés értéke 500,- Ft
 • Műszeres sejtszintű energia mérés értéke 1.000,- Ft
 • Rehabilitációs felmérés értéke 1.500,- Ft
 • 10 perces nyak relaxáló masszázs értéke 1.500,- Ft
 • Életmód tanácsadás BIOCOM termékekkel
 • Csíráztatott élelmiszerek vására és kostoló
 • Fermentált zöldség vásár
 • Táplálkozási előadás – június 8. szerda 18:30

A  szolgáltatások összes értéke: 12.500,- Ft

Most ez megkaphatod mindössze 3.000,- Ft-ért!

RÁADÁS

ÓRIÁSI NYEREMÉNY

A résztvevők között kisorsolunk egy 

6 hónapos MÁLNÁRIUM korlátlan edzés BÉRLETET

ÉRTÉKE: 75.600 Ft

NÉZZÜK A PROGRAMKAT, SZOLGÁLTATÁSOKAT RÉSZLETESEN!

Állapotfelmérő mérések

Minden nő arra vágyik, hogy a mérlegen minél kisebb testsúly értéket lásson. Pedig az edzések hatására nem csupán a testsúly változik, SŐT!!!

A testösszetétel mérésnél a testzsír és izom százalékot, valamint a zsigeri zsír százalékot is mérjük.

Az alakelmezés során pedig a mell, derék, has, csípő, comb és kar átmérőjét mérjük, mert az edzések során az izomerősítés hatására ezek az értékek jelentősen változnak.

A karidó mérés a BIZTONSÁGOT és az EDZÉS HATÉKONYSÁGÁT hivatott szolgálni. EKG és vérnyomás mérés mellett megtudhatod a nyugalmi pulzus értékedet, ami alapján kiszámoljuk, hogy milyen pulzustartományban kell edzened. Az oxigénszaturáció értéke pedig megmutatja a véred oxigénnel való telítettségét.

Fittségi teszt

A 3 egyszerű gyakorlat segítségével megtudhatod, hogy milyen fittségi állapotban vagy a korodhoz képest, valamint, hogy milyen területeken kell fejlődnöd.

 • állóképesség
 • izomerő
 • hajlékonyság

 

 

Málnárium intervall köredzés személyi edzővel

Az intervall köredzés 8 db hidraulikus gépen és 8 db dobogón folyamatosan zajlik oly módon, hogy 33 mp-i izomerősítést végzel a gépen, majd 33 mp-ig a dobogón egyszerű kardió edzés következik mialatt vidám zene szól. A váltakozó pulzusszámú folyamatos edzés lehetőséget ad arra, hogy mindössze 33 perc alatt elvégezd a teljes edzést. Természetesen előtte 3 perc bemelegítés, utána pedig 6 perc nyújtás ajánlott, de leginkább kötelező.

A hidraulikus gépek óriási előnye, hogy nem kell súlyokat emelned, hanem a hidraulika miatt mindenki saját erőnlétének megfelelően tudja mozgatni őket, ami hasonlít a vízben való edzésre, az aquafitneszre.

A Málnárium edzésprogram másik előnye, hogy mivel az edzések folyamatosan zajlanak állandó edzői felügyelettel, ezért nem kell időre érkezned, hanem bármikor csatlakozhatsz az edzéshez.

TOVÁBBI MÉRÉSEK, SZOLGÁLTATÁSOK

Vércukor- és koleszterin mérés

Táplálkozással és rendszeres edzéssel csökken a testtömeg, kedvezően változik a vérnyomás és a vérzsír-, emellett a vércukorszint is.

koleszterin szint a vér lipid(zsír)szintjét mutatja. Magas értéke fokozza az érelmeszesedés és a szívbetegség kockázatát.

Műszeres sejtenergia mérés

Megtudod, hogy hány százalék a sejt szintű energiád, vagyis az elfogyasztott táplálék milyen arányban hasznosul  a szervezetedben. További műszeres mérésekkel személyre szabott táplálkozási programot kapsz.

Rehabilitációs felmérés

A legfontosabb mozgásmintákat vizsgálja, hogy megnézzük milyen terhelés éri az ízületeket annak érdekében, hogy megtudjuk hol és hogyan lehet javítani, gyógyítani azt.

10 perces relaxáló nyak masszázs

A masszázs elősegíti az endorfin – boldogság hormon felszabadulását, ami a test természetes fájdalomcsillapítója is.

A gyógymasszázs során az anyagcsere-folyamatok, valamint a regeneráció felgyorsul.

BIOCOM termék bemutató

Biocom fogyókúrát, diétát és az egészséges életmód megteremtéséért, a jó közérzetért kifejlesztett termékek.

Probiotikus technológiával készült természetes tisztítószerek.

 

Csíráztatott éleémiszerek vására és kóstolása

A csírák, különösen a bio csírák egyenesen vitamin bombának számítanak. A magvakban, ha víz éri őket megindul az élet, a vitaminok és enzimek mennyisége többszörösére növekszik. 

Fermentált zöldségek vására

Az évezredes múlttal rendelkező tejsavas erjedésen átesett zöldségekben lévő tápanyagokat a testünk sokkal hatékonyabban fel tudja dolgozni, mint a nyers zöldségekben lévőket. Az élő probiotikus baktériumkultúrák táplálják a bélflóránkat, a zöldségek sokkal könnyebben emészthetővé válnak a testünk számára, megőrizve vitamintartalmukat.

Táplálkoázsi előadás

A genetikai anyagcsere típus szerinti táplálkozási program személyre szabott táplálkozási lehetőséget biztosít mindnki számra, hiszen különbözőek vagyunk, ezért nem minden diéta jó mindenkinek.

Málnárium ajándék

A Málnárium Fitt Napok résztevevői ajándék receptfüzetet is kapnak, amiben helyet kaptak hagyományos ételek korszerű alapanyagokkal elkészítve, valamint újdonságok, különlegességek is.

NYÁRI BÉRLET AKCIÓ

Nincs több kifogás! Egyész nyáron edzhetsz velünk kedvezményesen. SŐT! Az online HOME-FITNESZ edzéseinkkel bárhol és bármikor erősítheted izomzatodat és állóképességedet. Már hetente 3 Málnárium tornával VÁLJON SZOKÁSODDÁ A RENDSZERES EDZÉS!

 

KETTŐT FIZETSZ – HÁRMAT KAPSZ

33 % kedvezménnyel most csak 36.000,- Ft

 

 

OLVASS BELE LEGFRISSEBB CIKKEINK TARTALMÁBA!

Honlapunkon folyamatosan új információkkal gazdagíthatod a tudásodat edzés, egészségmegőrzés, életmód, táplálkozás, receptek és jeles napok témákörökben.

ZSERBÓ POHÁRBAN

ZSERBÓ POHÁRBAN

Imádod az édességet, de mindig lelkiismeretfurdalásod van, amikor egy egész tepsi sütit sütsz… és persze mindet meg kell enni… Van egy ötletem, hogy a „kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon” …vagyis nem kell lemondanod az édességről, de csináld okosan és...

TIRAMISU POHÁRBAN

TIRAMISU POHÁRBAN

Imádod az édességet, de mindig lelkiismeretfurdalásod van, amikor egy egész tepsi sütit sütsz… és persze mindet meg kell enni… Van egy ötletem, hogy a „kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon” …vagyis nem kell lemondanod az édességről, de csináld okosan és...

Share This