„Élvezetes életmódváltás Málnárium módra”
Az életmódváltáshoz nem szükséges minden jót megvonni magadtól!
Süss, főzz értékes tápanyagokkal, lassan felszívódó szénhidrátokkal!
![köleskoch összetevők](https://malnarium-vac.hu/wp-content/uploads/2022/03/koleskoch-osszetevok.jpg)
Elkészítés:
A kölest a mazsolával, édesítővel reszelt citromhéjjal és a vaníliaaromával felteszem főzni a vízben. Mikor félig megpuhult a köles, hozzáöntöm a kókusztejet és így főzöm készre.
A legvégén adom hozzá a 2 evőkanál kókuszos tejszínt.
Aki nem érzékeny a tojásra, nyugodtan habosra felverhet 2 db tojást és lazán hozzákeverheti. Ettől nem változik lényegesen a fehérje, zsír, szénhidrát arány, továbbra is szénhidrát típusoknak ajánljuk.
Szilikon formába simítom, 180 fokon, légkeveréses sütőben 30 percig készre sütöm. Bármilyen cukormentes lekvárral kiváló és döbbenetesen hasonlít a hagyományos rizskochoz!
![köleskoch arányok](https://malnarium-vac.hu/wp-content/uploads/2022/03/koleskoch-aranyok.jpg)