fbpx

Hadd meséljem el a saját történetemet a kibillent állapotról!

Esténként – bavallom – nem mindig tudok a táplálkozási típusom szerint vacsorázni, mert bár GYORS ÉGETÉSŰ FEHÉRJE és  MELLÉKVESE TÍPUS VAGYOK, mégis előfordul, hogy esténként borozgatok egy kis sajttal, amik bizony kerülendők számomra, de lecsábulok és CSALÓ ESTÉT tartok.

Nemcsak, hogy kerülendő ételeket eszem, de szinte nagyobb gond, hogy a fehérje-zsír-szénhidrát arányomat is felborítom és nagyobb arányban eszem szénhidrátot. Mivel egyébként is gyorségetésű vagyok, még jobban felpörgetem az égető rendszeremet, ezért ilyenkor egész éjszaka forgolódom és túlpörgök. Jár az eszem és képtelen vagyok leállítani magam.

Arra azért vigyázok és Neked is ajánlom, hogy az időnként előforduló CSALÓ NAPOK ne váljanak  CSALÓ HETEKKÉ, CSALÓ HÓNAPOKKÁ ÉS végül  CSALÓDÁSSÁ!

Ha bizonytalan vagy magadban, hogy hosszú távon képes vagy-e az új életmódod szerint táplálkozni, akkor iktass be CSALÓ napot a hetedbe, de ne úgy, hogy „na ma nem sikerült, ez volt a csaló napom”, hanem úgy hogy tervezetten megengeded magadnak a „félre evést”, nassolást. Ha igazán tudatos vagy, akkor ezek a CSALÓ  esetek megmutatják a rosszul léteddel, hogy kár volt, és előbb utóbb rájössz, hogy nem érdemes CSALNI.