fbpx
Ha ketten vagytok, a vidámság is nagyobb.      Ha ketten vagytok, az idő is gyorsabban telik. 
Ha ketten vagytok, az akadály is kisebb lesz.      Ha ketten vagytok, a súlyt is könnyebb emelni. 

Gyere együtt barátnőddel, anyukáddal, lányoddal …

A Málnáriumot Nektek találtuk ki!

Ketten együtt 10% kedvezményt kaptok az aktuális havi bérletetek árából. 

A Málnáriumban egyre népszerűbb, hogy barátnők vagy anya és lánya együtt járnak edzésre, még jobban inspirálva egymást.

Az egészséges életmódra való törekvés és mozgásigény napjainkban igen hangsúlyos tevékenység. Amikor megszületik az elhatározás, hogy életmódot változtatunk és a rendszeres mozgást beépítjük mindennapjainkba, óriási erőt ad családtagjaink, barátaink ösztönző támogatása.

Gyakran előfordul, hogy a motiváció és a lelkesedés hamar ellaposodik a kezdeti lendület után, hiszen a változtatás nem egy gyors folyamat, kitartást és türelmet igényel. Sokan elkeserednek és feladják a munkát, mert gyors eredményt várnak, csökken a motiváció, hiszen az elképzelt célokat túl hamar és nem reális energia befektetéssel szeretnék elérni.

Egy társ, aki hasonlóan hozzánk, szeretne aktívabban, sportosabban élni és változtatni, erőt adhat a kitartóbb munkához! Legyen szó egy barátról, családtagról, a közös edzések hihetetlen hatással bírnak.

Edzés, motiváció és rendszeresség

A közös edzés során mindkét fél a legjobbat szeretné a másiknak, ösztönzőleg és húzó erőként funkcionál egy társ, ezért van nagy jelentősége!

A közös tevékenység egy olyan természetes dopping, ami a lehető legstabilabban motivál. Fel nem fedezett erőre, kitartásra csodálkozhatunk rá egy edzés közben! Megismerhetjük a másik fél erősségeit és gyengeségeit! Mindenkinek ugyanúgy meg kell küzdenie a saját korlátaival, kinek ez, kinek az jelent nagyobb kihívást!

A barátságotok is erősödik a közös edzés által

Ha úgy érzed, egyedül nehéz nekiállni, ha szükséged van egy társra, akivel közös erővel motiváljátok egymást a sportban, gyertek el együtt! Nagyszerű élmény és egy szuper program lesz számotokra.

Csak nők!

Edzésprogramunkat kizárólag nőknek alakítottuk ki, biztonságos, hidraulikus gépeinket a női test igényei szerint fejlesztettük.

33 perc edzés!

Órákon át tartó izzadás helyett a 33 perces edzésen hatékonyan megmozgatod izmaid!
Napod csupán 3%-a!

Intimitás!

A vidám hangulatú, intim, női környezetben szorongás nélkül, felszabadultan mozoghatsz, átadhatod magad az edzés örömének.

Bármikor érkezhetsz!

Nyitvatartásunk alatt non-stop, bejelentkezés nélkül jöhetsz, amikor csak időd engedi.
Mi szeretettel várunk.

Gondoskodás, biztonság!

Az edzéseken pulzusmérővel folyamatosan figyeljük terhelésed, havonta INGYENES kontrollon veszel részt.

A kor nem akadály!

A Málnárium edzésprogramot kiemelten ajánljuk 50+, 60+ hölgyeknek és a nyugdíjas korosztálynak is!

Ahhoz, hogy pontosan lássuk, hogy milyen gyakorlatokat kell végeznetek, milyen a fittségi állapototok, kizárólag komplex állapotfelmérés után kezdhetitek el edzésetek a Málnárium Klubban. Az állapotfelmérés alapján kialakítjuk a személyetekre szabott edzésprogramot, hogy a leghatékonyabban mozoghassatok. 

Ne késlekedjetek, jelentkezzetek INGYENES Állapotfelmérésünkre most!

Állapotfelmérés Vác

Időpontfoglalás elküldése

Állapotfelmérés Gödöllő

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Submit


* Mindazon résztvevőnknek, akik a felmérést követően elkezdik edzésprogramjukat, az Állapotfelmérés INGYENES.

Amennyiben néhány héten belül nem kezded el az edzést, de kíváncsi vagy fittségi állapotodra, és szeretnéd megtudni, hogyan mozogj hatékonyan, az Állapotfelmérés díja 4500 Ft.

Share This