fbpx

Örömtelenség, levertség, kilátástalanság, szorongás, bezárkózás, alvászavarok, fáradtság …

Tudtad, hogy már napi 30 perc rendszeres MOZGÁSSAL ELŰZHETŐ A DEPRESSZIÓ?

Sajnos napjainkban a depresszió – statisztikai adatok alapján – minden negyedik-ötödik embert érint élete során legalább egyszer!

Bizonyított, hogy a rendszeres mozgás, sportolás segíti megelőzni a depressziót és hatékonyan csökkenti a depressziós tüneteket.  A test átmozgatása, a gyakorlatok elvégzése összpontosítást igényel, arra kell figyelünk, amit éppen csinálunk és így a negatív gondolatoknak már nem marad sok “hely”.

A vidám hangulat mellett tudnod kell, hogy a Málnárium edzés alatt endorfin hormonok (boldogsághormon) keletkeznek, amelyek csökkentik a fájdalomérzetet a testben, és akár euforikus élményt is képesek kiváltani, és ez az érzés akár 12 órán át is tarthat.

A testedzés, a sport fokozza az endorfintermelést. A helyesen végzett Málnárium edzés folyamán az izomerősítés mellett kardió edzést is végzünk. Ez a mozgás aerob típusú, intenzív mozgás, amely fokozza az endorfin felszabadulását, mely segít elnyomni a fáradtság és a kimerültség érzését. A sport közben beálló nyugalmi tudatműködés könnyen legyűri a stressz hatásokat. A kezeletlen stressz következtében megemelkedik kortizol szintje, amely vérnyomás- és vércukor emelő hatással bír, szervi károsodásokhoz vezethet. A testedzés a megemelkedett kortizol szintjét visszaállítja a megfelelő értékre.

Tudtad, hogy a stressz hatására megemelkedett kortizol hormon éppen a hasi tájékon szeret lerakódni? A STRESSZ TEHÁT HIZLAL!

A rendszeres sporttevékenység erőteljes pszichés hatással bír: visszaadja az ember önbizalmát, depressziós epizódok leküzdésében is nagyon jó eredménnyel alkalmazható. Ne a téli álmodat kezd el, hanem az edzéseket folytasd és hozz be másokat is!

 

SZABADULJ MEG A MÁLNÁRIUM EDZÉSEK SEGÍTSÉGÉVEL A DEPRESSZIÓD NYOMASZTÓ TÜNETEITŐL!

 

A vidám hangulat mellett tudnod kell, hogy a Málnárium edzés alatt endorfin hormonok (boldogsághormon) keletkeznek.

A heti 3-5 alkalommal végzett 33 perces, csoportos mozgás hatalmas változásokat eredményezhet a testi-lelki egészséged állapotában, csökkenti és megelőzi a depressziós tüneteket.

Mentorod és a csoportos személyi edzők segítenek túljutni a mélypontjaidon, amikor már úgy érzed feladnád, ők mindig motiválnak, továbblendítenek.

Ne késlekedj, jelentkezz akár INGYENES állapotfelmérésünkre most!

Ahhoz, hogy pontosan lássuk, hogy mennyire milyen gyakorlatokat kell végezned, milyen a fittségi állapotod, kizárólag komplex állapotfelmérés után kezdhető meg az edzés a Málnárium Klubban. Az állapotfelmérés alapján kialakítjuk a Te személyedre szabott edzésprogramodat. 

Állapotfelmérés Vác

Időpontfoglalás elküldése

Állapotfelmérés Gödöllő

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Submit


* Mindazon résztvevőnknek, akik a felmérést követően elkezdik edzésprogramjukat, az Állapotfelmérés INGYENES.

Amennyiben néhány héten belül nem kezded el az edzést, de kíváncsi vagy fittségi állapotodra, és szeretnéd megtudni, hogyan mozogj hatékonyan, az Állapotfelmérés díja 4500 Ft.

Málnárium – Több, mint fitnesz! Válassz minket!

Bármikor érkezhetsz!

Nyitvatartásunk alatt non-stop, bejelentkezés nélkül jöhetsz, amikor csak időd engedi.

Gondoskodás, biztonság!

Az edzéseken pulzusmérővel folyamatosan figyeljük terhelésed, havonta INGYENES kontrollon veszel részt.

33 perc edzés!

Órákon át tartó izzadás helyett a 33 perces edzésen hatékonyan megmozgatod izmaid!
Napod csupán 3%-a!

Intimitás!

A jó hangulatú, intim, női környezetben felszabadultan mozoghatsz, átadhatod magad az edzés örömének.

A kor nem akadály!

A Málnárium edzésprogramot kiemelten ajánljuk 50+, 60+ hölgyeknek és a nyugdíjas korosztálynak is!

Share This