fbpx

A tánc öröm, mozgás, felszabadultság – és mint ilyen, a párkapcsolatra és a szexuális életre is pozitívan hat, még akkor is, ha „csak” női közösségben űzzük a Málnárium SALSA-FIT köredzésen.

Hogyan segítheti mindez a női egészséget, önbizalmat és ezeken keresztül akár a szexuális életet is?

Tulajdonképpen minden tánc fejleszti a testtudatosságunkat, ami növeli az önbizalmunkat. Emellett a tánc endorfint termel és sikerélményeket ad, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A kubai eredetű salsa nem véletlenül olyan népszerű. Alaplépéseit könnyű elsajátítani, így aki kétballábasnak érzi magát, az is könnyen és gyorsan eljuthat egy olyan szintre, ahol tudja már élvezni a táncot. A salsa-t vidám, latin ritmusokra táncolják, és minden mozdulat maga az életöröm. Nagyszerű vidám közös program. A salsa sok csípőmozgással dolgozik, így segíthet vérbőséget előidézni az intim tájakon, ami nem csak a szexuális életben hasznos, hanem minden női problémát segít orvosolni.

Az INTIM szó még a 21. században is ijesztő és tabu, és a szexualitáshoz kapcsolódik a fejünkben. Ez ugyan így is van, de miért hárítjuk ezt bizonyos életkor és életmód után. Miért nem hisszük el, hogy minden korban van jelentősége és örömszerző szerepe az életünkben?

A SALSA-FIT köredzés is idegen egyesek számára, de talán egy próbát megér a könnyed, szenvedélyes tánc edzés a Málnáriumban.

 

 

 

A SALSA-FIT edzés ugyan egy óra hosszan tart, de ugyanúgy 33 perc az edzés és bármikor érkezhetsz, mint a Málnárium intervall köredzés.

Mindenkit szeretettel várunk ezen a héten is IRCSI táncos edzésére.

Share This