fbpx
Attól függ, hogy milyen az anyagcsere típusod és attól is, hogyan készíted ezt az ünnepi ételt. Én például mellékevese és fehérje típus vagyok, akinek a liba kerülendő étel, úgyhogy nekem csalónapom lesz Márton napja. Miért engedhetem ezt meg magamnak? Mert az élet szépségéhez a kulináris élvezetek is hozzá tartoznak és én csak ritkán engedek meg magamnak CSALÓNAPOKAT. Ráadásul hamarosan itt van az Adventi időszak, amikor pedig mindennél szigorúbb leszek magammal. Tarts velem majd akkor is! Helyetted nem tudok dönteni, így neked kell mérlegelni, hogy mit engedsz meg magadnak. De tudd, hogy a gyakori CSALÓNAPOKAT követni fogják a CSALÓ HETEK, CSALÓ HÓNAPOK és végül a CSALÓ ÉLET és a CSALÓ-DOTTSÁG. De térjünk vissza a Márton naphoz, mert ez a jeles nap nem csupán a libáról szól, pontosabban érdemes ismerni, megismerni, hogy miért is eszünk libát ezen a napon. Kattints a linkre és ismerd meg Szent Márton legendáját, kapcsolatát a libával és az új borral. Tudd meg, hogy ő miért lett Magyarország patrónusa! Olvasd el azt is, hogy milyen kozmikus tanítás kapcsolódik ehhez a jeles naphoz! ..és készítsd el a receptjeink alapján az ünnepi ebédet! https://malnarium-vac.hu/szent-marton-nap-legendaja