fbpx

Anamnézis – állapotfelmérés

A táplálkozási mérés és tanácsadás első lépése, hogy közösen felmérjük a jelenlegi életmódodat, táplálkozási, alvási szokásaidat és ezeket rögzítjük a Malnasoft adatbázisunkban.

Lehet, hogy meglepő, de az ételeink, amiket én „üzemanyagnak” nevezek, nem csupán a testünkre vannak hatással, hanem a lelki működésünkre is. nem mindegy tehát, hogy ki milyen „üzemanyaggal” működik és az sem, hogy milyen hatásfokkal. Az „üzemanyag” pedig személyre szabott, trhát, ami a szomszédnak jó, az nem biztos, hogy Neked is hatékony.

Az étkezési, alvási és egyéb életmódbeli szokásaid segítenek felderíteni, hogy mit kell majd tennünk közösen, hogy az eddigi szokásaidat úgy alakítsd át, hogy közben az étkezés, az ízek továbbra is örömet okozzanak és soha nem éhezz, viszont jó és pihentetően aludj, alkatodnak megfelelő mozgásformát válassz és jól étkezz.

Az egészségügyi állapotod felmérése is elengedhetetlen ahhoz, hogy változtatni tudj. Betegségeid megmutatják azt is, hogy hol lehet a hiba.

HA VÁLTOZNI AKARSZ – VÁLTOZTANOD KELL!

 Ehhez pedig pontosan ismerni kell az eddigi életmódodat, hogy lassan, fokozatosan, de át tudd alakítani azt. Az életmód váltáshoz a táplálkozási „használati utasítás” mellett gyakorlati ötleteket trükköket is kapsz majd, amik segítenek abban, hogy az elhatározásodat megvalósítsd.

 

Olvasd tovább a részleteket!