fbpx

SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK A MÁLNÁRIUMBAN!

JÓ, HOGY ITT VAGY VELEM!

Ugye Te is 40-50 éve korosztályba tartozol!

Mi negyvenesek már tudjuk, hogy a legszebb női életkorban vagyunk, de itt az ideje, hogy keményen dolgozzunk azon, hogy ez a fiatalos frissesség minél tovább megmaradjon bennünk.

Sajnos eljön az az idő, amikor az izomzatunk már csökken, ha nem dolgoztatjuk meg keményen.

Ha eddig nem csináltad, akkor most a változó kor előtt is érdemes belevágni a rendszeres és intenzív erősítő és állóképesség növelő edzésekbe, hogy a kellemetlen hormonális változások minél kevésbé befolyásolják az életedet.

Mindannyian tudjuk gyerekes anyukaként, hogy érdemes edzeni és az anyaság mellett fontos feladatunk, hogy minél tovább vonzó nőként is aktív szerepet vállaljunk az élet sok területén.

A Málnárium intervall hidraulikus gépes köredzés azért hasznos és ajánlott minden kortásunknak is, mert akár aktív, akár mozgásszegény életmód esetén elérhető az intenzív, mindent izomcsoportot átdolgoztató vagy éppen a fokozatos terhelés mellett megvalósuló edzés. Az eredmény minden esetben garantált: a keringési rendszer fokozódik, a légzőrendszer fejlődik, fokozott izomműködés mellett megnő a zsírégetés és a csontrendszer is erősödik. A koordináció javulása által fejlődik az idegrendszer. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindent ad a megfelelően megválasztott mozgás. A Málnáriumban a környezet alkalmazkodik Hozzád és hosszútávon támogat az erősödésben.

A még nagyobb eredményesség érdekében feltétlenül szükségesnek tartjuk az edzések alatt a pulzusmérést, amihez igény esetén pulzusmérő órát is biztosítunk.

Share This