fbpx

Te is a hasadon lévő feleslegtől szeretnél megszabadulni?

Olyan környezetben, ahol szorongás nélkül, felszabadultan mozoghatsz?

A Málnáriumot Neked találtuk ki!

A hasi tájékon előszeretettel rakódik le a zsír, és sajnos a hasizom gyakorlatok nem elegendőek a zsírpárnák megszüntetésére. Nincs helyi zsírégetés. A nők sokkal nehezebben érik el a kocka has állapotot, mint a férfiak, mivel az evolúció során a magzat védelme érdekében a nők inkább csípő- és deréktájon raktároznak. Bizonyos anyagcserre típusoknál fokozott veszélyt jelenthet a megnövekedett zsigeri zsír is, ami szintén hozzájárul a has megnövekedéséhez.

Azért van megoldás!

A hájat zsírégető-kardió típusú gyakorlatokkal lehet eltüntetni. Irányítani, hogy honnan menjen és hol maradjon, azt sajnos nem lehet. Mindenki tudja csökkenteni a testzsír százalékát, és mindenkinek egyenletesen csökken a test egészéről. A Málnárium heti 3 x 33 perces intervall köredzése már elindítja a zsírégető folyamatokat, amennyiben egyenletesen közepes-magas intenzitással dolgozol az egész idő alatt a korodnak megfelelő 75-80 %-os pulzustartományban. A zsírégetést fokozza az edzés alatt megemelkedett pulzus által belélegzett nagyobb oxigén mennyiség is.

Ha még többet akarsz megtudni az intervall edzés zsírégető hatékonyságáról, KATTINTS IDE!

Az edzés önmagában még nem teremt erős hasizmokat. A  Málnárium hidraulikus gépei közül néhány speciálisan a hasi és mély hátizmok erősítésére szolgál, és minden gyakorlatnál folyamatosan tónusban tudod tartani a hasizmodat, amely tovább segíti a hatékony zsírégetést.

Végül, de nem utolsó sorban, az anyagcsere típus szerinti táplálkozás jelentősen, 70 %-ban hozzájárul a hatékony zsírégetéshez és a zsigeri zsír csökkentéséhez. Tudj meg még többet az anyagcsere típusú táplálkozási programunkról ITT!

Csak nők!

Edzésprogramunkat kizárólag nőknek alakítottuk ki, biztonságos, hidraulikus gépeinket a női test igényei szerint fejlesztettük.

33 perc edzés!

Órákon át tartó izzadás helyett a 33 perces edzésen hatékonyan megmozgatod izmaid!
Napod csupán 3%-a!

A kor nem akadály!

A Málnárium edzésprogramot kiemelten ajánljuk 50+, 60+ hölgyeknek és a nyugdíjas korosztálynak is!

Gondoskodás, biztonság!

Az edzéseken pulzusmérővel folyamatosan figyeljük terhelésed, havonta INGYENES kontrollon veszel részt.

Intimitás!

A vidám hangulatú, intim, női környezetben szorongás nélkül, felszabadultan mozoghatsz, átadhatod magad az edzés örömének.

Bármikor érkezhetsz!

Nyitva tartásunk alatt non-stop, bejelentkezés nélkül jöhetsz, amikor csak időd engedi.
Mi szeretettel várunk.

Málnárium – Időpontfoglalás

Foglalj időpontot ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE néhány gyors és egyszerű lépésben!

Ahhoz, hogy pontosan lássuk, milyen gyakorlatokat kell végezned, milyen a fittségi állapotod, kizárólag komplex állapotfelmérés után kezdheted meg edzésed a Málnárium Klubban. Az állapotfelmérés alapján kialakítjuk a Te személyedre szabott edzésprogramodat, hogy a leghatékonyabban mozoghass. 

Ne késlekedj, jelentkezz INGYENES Állapotfelmérésünkre most!

Állapotfelmérés Vác

Időpontfoglalás elküldése

Állapotfelmérés Gödöllő

Időpontfoglalás elküldése


* Mindazon résztvevőnknek, akik a felmérést követően elkezdik edzésprogramjukat, az Állapotfelmérés INGYENES.

Amennyiben néhány héten belül nem kezded el az edzést, de kíváncsi vagy fittségi állapotodra, és szeretnéd megtudni, hogyan mozogj hatékonyan, az Állapotfelmérés díja 4500 Ft.

Share This