fbpx

KRISTON INTIM TORNA TANFOLYAM

2017-06-17 10:00 - 17:00

A Kriston Intim Torna egy nagyon hatékony testtudat-fejlesztő tréning. A módszer, melynek kidolgozója Kriston Andrea, a testi és lelki önismeret mélyítésén és a mindennap végezhető, gátizmokat érintő specifikus gyakorlatok elsajátításán kívül hangsúlyt fektet a mindennapi szokások megfigyelésére, így egészségvédő, egészségnevelő program is. Az észrevett szervkárosító, szerv működését gyengítő szokások folytatása helyett lehetőséget teremt a változtatásra, szervvédő mozzanatokat javasol.

Jelentkezz most: curves@curvesgodollo.hu

A tréning anyagának megismerése, elsajátítása kb. 12 órát vesz igénybe, de maga a program életre szól. Lehetőség arra, hogy változtass azon, ami nem tetszik, arra, hogy tegyél magadért.
A módszer kidolgozottsága elkerülhetetlenné teszi, hogy a tréning végére otthon magad is helyesen tudd végezni a gyakorlatokat – de természetesen változást csak akkor fogsz tapasztalni, ha rendszeresen végzed is azokat, és figyelsz a szokásaidra. Ekkor a fejlődés elkerülhetetlen.

Az alaptétel: amelyik izmot dolgoztatod, az fejlődni fog, amelyiket nem, az is, csak visszafelé.

Hogy kinek ajánlható? Nőknek, férfiaknak, gyerekeknek egyaránt, azaz kortól függetlenül. Leginkább mindenkinek, akinek gátja van, illetve pontosabban mindenkinek, akinek mozgatható záróizma van a gáton.

A 2 napos tanfolyam ára: 20.000,- Ft előleg : 5.000,- Ft

Látogass el facebook oldalunkra is: https://www.facebook.com/Kriston-Intim-Torna-G%C3%B6d%C3%B6ll%C5%91-1852774241644186/?fref=ts