fbpx

….mert bármikor érkezhetsz

A Málnárium edzések a nyitva tartási idő alatt folyamatosan zajlanak, tehát bármikor érkezhetsz, nem kell időhöz kötődve csatlakoznod az edzéshez. Saját időbeosztásod szerint végezheted az edzéseidet.

...mert csak 33 perc és így időt takarít meg számodra

A hölgyek leggyakoribb kifogása, hogy nincs idejük edzeni. Te is így vagy ezzel? Te is mindig rendkívül elfoglalt vagy és szerteágazó feladatokkal sűrített életet élsz, több szerepkörben kell kiválóan teljesítened? Magadra sokszor nem jut időd?

Erre nyújt megoldást a MÁLNÁRIUM hidraulikus intervall köredzés, ami mindössze 33 perc, ami a napod csupán 3 %-a.

….mert csak nőknek szól

Bizonyára Te sem szereted megmutatni izzadt, fáradt testedet az edzésed alatt. Éppen azért jössz edzeni, hogy a legjobb formádra készülj fel.

A MÁLNÁRIUM intimitást biztosít számodra azzal, hogy csak nők között edzel.

...mert a hidraulikus gépeink ízületkímélően BIZTONSÁGOSAK!

A saját fejlesztésű és gyártású Málnárium hidraulikus gépeket mindenki saját erőnlétének megfelelően tudja mozgatni, ami hasonlít a vízben történő edzéshez – aquafitnesz – így nem terheled vele az ízületeidet. 

....mert 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

A MÁLNÁRIUM garanciát vállal az intervall köredzés hatékonyságára oly módon, hogy ha az állapotfelmérésen elvégzett 10 mérésekből 30 nap alatt legalább 2 mérésnél nem történik pozitív változás, a megvásárolt bérlet árát 100 %-ban visszatérítjük.

....mert saját motivációs mentorod van

Minden vendégünknek saját mentora van, aki személyes motivációt adhat a rendszeres edzésre járáshoz és megtanít hatékonyan edzeni!

...mert pulzuskontrollal segítjük a hatékonyságot

Az edzésedhez személyre szabottan kiszámoljuk az intervall edzéshez szükséges alsó és felsó pulzusértéket és pulzusmérő órával ellenőrizheted folyamatosan az edzésed hatékonyságát.

...mert személyre szabott táplálkozási programmal segítjük az életmód váltásodat

A Horisan Metabolic Typing  módszer segítségével műszeres anyagcsere típus mérést végzünké és ezzel megtudhatod, hogy milyen táplálkozási típus vagy és melyek azok a táplálékok, amelyek hatékonyak számodra és melyek fogyasztását érdemes elkerülni. NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!

Share This