fbpx

SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK A MÁLNÁRIUMBAN!

JÓ, HOGY ITT VAGY VELEM!

Ugye Te is  elmúltál már 80 éves! Na és?

Itt az ideje, hogy belevágj a rendszeres mozgásba! Viccesen hangzik? Pedig komolyan gondoljuk, mert a Málnáriumban több 80 év feletti vendégünk is van, akik rendszeresen jó karban tartják magukat a köredzéssel.

A szenior korban végzett sportolás, aktív élet legalább olyan fontos, ha nem fontosabb, mint fiatal korban, hiszen az életminőséget határozza meg annak érdekében, hogy idősebb korunkra is független, önálló helyzetben maradjunk.

Cél az állóképesség javítása, erő fejlesztése, ízületi mozgásterjedelem megtartása vagy növelése és egyensúlyérzék javítása. Ezen képességek szükségesek a mindennapi életben fellépő feladatok megoldásához, mint a stabil sétálás, a szatyor cipelés, unoka felkapása, cipő befűzése, telefonhoz felpattanás, fésülködés, mindennapi ügyintézés, stb., melyek önállóságunk alapvető feltételei.

A Málnáriumban az edzések megkezdése előtt alapos műszeres állapotfelmérést végzünk, amit kiegészítünk egy fittségi teszttel, amellyel megtudhatod, hogy a saját korodhoz képest milyen fitt vagy robbanékonyságban, rugalmasságban és állóképességben.

Ha jobb vagy az átlagnál, akkor ezt az állapotodat meg kell tartanod, ha pedig rosszabbak az eredményeid, akkor ez figyelmeztető jel, hogy javítani kell rajta.

 

Cél a jobb életminőség elérése és az élethosszig tartó FITT életvitel!

Share This